.

perjantai 30. elokuuta 2013

Anna and AnnaTän postauksen kirjoittaminen on mulle eräänlainen tähtihetki ja lyhyen blogiurani merkkipaalu. Kyseessä on Kotikolmion ensimmäinen yhteistyöpostaus.

Blogiani seuranneet ovat varmasti huomanneet mun oman halun tuunata ja kierrättää tarpeetonta erilaisten projektien ja ideoiden muodossa. Sen vuoksi meinasinkin pudota tuoliltani, kun idearikas kaimani otti yhteyttä ja ehdotti yhteistyötä.
Monille teistä and, eli Anna Nygård Design onkin jo varmasti tuttu käytännöllisistä ja kauniista punotuista koreistaan. Nämähän eivät suinkaan ole mitä tahansa koreja, vaan materiaalina on käytetty vanhoja sälekaihtimia; ekologista, toimivaa ja kaunista. Yksinkertaisesti nerokasta.
Uutena ideana Anna on keksinyt lisätä koreihin kauniit puukannet, joka tekee niistä vieläkin monikäyttöisemmät. Ja vaalea puu sopii kokonaisuuteen loistavasti.

Ei varmaankaan tule yllätyksenä, että päätin sijoittaa korit työpisteelle säilömään askartelutarvikkeita. Nää sattuivat kokonsa puolesta olemaan ihan täydelliset meidän teippivarastolle.

Isompaan mahtuivat kivasti äidin "tylsänväriset"...
..ja pienempään tyttären "sateenkaarenväriset" teipit.
En muuten pystyisi valitsemaan, kumpi väri on kivempi. Onneksi mun ei tarvinnut valita värejä tai edes just näitä tuotteita itse. 
Harmaa-valkoinen väritys inspiroi teippaamaan myös vieressä nököttävän tee-se-itse johtopiilon samaan värimaailmaan. Alkoi se musta näyttää turhan tökeröltä ja raskaalta.
Kannattaa muuten käydä klikkaamassa itsensä tykkääjäksi myös Annan Facebook-sivuilla [klik].
Siellä pääset kurkistamaan työhuoneelle ja näet uusimmat tuotevariaatiot ensimmäisten joukossa. Tää kierrätysmateriaali näyttää nimittäin taipuvan näppärissä sormissa vaikka millaisiksi säilyttimiksi.
Voin ihan käsi sydämellä sanoa, etten oo ikinä ennen nähnyt näin hienoa sälekaihdinta :)
Käykää ihmeessä katsomassa tuotteita, värivaihtoehtoja ja käyttötarkoituksia myös kotisivuilla [klik] 

Näin kivat kierrätysideat on enemmän kuin tervetulleita. Mä kyllä luulen, et meille vois kotiutua vielä pari muutakin käytännöllistä juttua, kunhan osaan päättää, et mitkä.

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua teille jokaiselle <3

2 kommenttia :

 1. Ai että mä olen ihastellut näitä, mutta joudun varmaan ihastelemaan nyt vähän enemmän noiden puukansien takia. Ottaisin kotiini tuollaisen jos toisenkin välittömästi jos vaan olisi rahaa. Onnea siis hurjasti ekasta yhteistyöprojektista, eka on aina huisin jännää! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua houkuttelee nyt myös fb-sivuilla vilahtaneet isot säilytyskorit. Ne ois ihanat kylppäriin.
   Kiitos. Kieltämättä on jännää :)

   Poista