.

lauantai 3. elokuuta 2013

DIY: Kylppäriprojektit


Meidän kylppärissä on olemassa kahdenlaisia asioita. Niitä, jotka voi peittää ja niitä, joita ei voi. Ei tosiaan oo meikäläisen lempparipaikka noin niinku sisustusmielessä. 

Meillä ei oo kuivausrumpua, joten talvella kaikki pyykit kuivataan sisällä. Sen takia ruuvattiin joskus Ikean pyyheteline-hässäkkä vesikiertoisen susiruman patterin yläpuolelle. Siinä nimittäin lakanat kuivuu parissa tunnissa ja ne on tohon helppo ripustaa. Ei ehkä niin kaunista, mutta käytännöllistä. 

Eilen sit päätin tehdä erillisen pyyhetangon patterin eteen, jotta siitä sais helposti poimittua aina valmiiksi lämpöisen pyyhkeen. Ei tarvittu kuin pari amppeliketjua, yks harjanvarsi ja pari ruuvattavaa ripustuslenkkiä.




Ruma patteri ei näy ja pyyhkeet kuivuu hyvin. Lisäks ne oli tosi helppo tohon nostella, kun tangon saa vedettyä kauemmas seinästä.




Toi musta pömpeli on tossa muuten vaan väliaikaisesti. Siitä lisää hetken päästä (unohtui kuviin).




Eli siis tää musta pömpeli on Pringles-putkilo. On sillä joku järkevä tarkoituskin. Väsäsin siitä nimittäin vanulapputelineen.




Dc-fixiä pintaan, vähän tarroja koristeeksi ja koukku pohjaan.




Kanteen leikkasin puoliympyrän muotoisen reiän.




Ja se ois sit siinä. Mahtuu hyvin toi pussikin sisään, ettei tarvi alkaa tyhjäämään. Tää on muuten yks sellanen idea, ettei mulla oo mitään hajua, oonko mä poiminut tän jostain vai keksinyt ite. En siis ala ideaa omimaan, joten saa käyttää, muttei oo pakko.





Tää päivä vierähti rannalla ja nyt aion suunnata vielä omalle terassille nauttimaan ilta-auringosta. Jospa huomenna sais taas jotain projektia toteutettua. Me ollaan tytön kanssa koko viikonloppu kaksin ja ollaan askarreltu urakalla. Loma on kyl tuunailijan parasta aikaa. Pääsee välillä tyhjentämään ideavarastoa.

Ihanaa viikonlopunjatkoa.



10 kommenttia :

 1. Vitsit mitä ideoita taas! :) Aivan loistavia!

  VastaaPoista
 2. Tosi hienot ideat milemmat....varsinkin tuo vanuputkilo...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Harmi, kun en tiedä, oonko varastanut idean jostain :D

   Poista
 3. Hyvä idea, olen itsekkin pyöritellyt purkkeja käsissäni ja miettinyt, mitä niiden kanssa vois tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista voi tehdä kyllä vaikka mitä. Meillä näitä tulee sen verran harvoin, et kaikki on toistaiseksi saatu hyödynnettyä.

   Poista
 4. Ei tästä pitkää aikaa ole, kun me mökillä suvun naisten kanssa mietittiin ideoita, miten noita Pringles-putkia voisi uusiokäyttää. Vaikka mitä ideoitahan sieltä tuli, mutta tällaista ei kyllä tullut. Täytyy varmaan vihjaista tästä postauksesta niille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän voin sulta sit kysellä lisää ideoita, jos en ite enää keksi käyttöä. Meillä näitä tosin tulee varmaan 2 vuodessa, eli ei tarvi hirveen usein tuunailla :)

   Poista
 5. ...se kirja?? Oletko alkanut kirjoittamaan?!! Olen muistaakseni aiemmin sanonut, että sun pitäisi kirjottaa kirja näistä keksinnöistäsi !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en uskaltais kopiointisyytteiden pelossa laittaa siihen mitän. Mulla on näissä asioissa niin harva pää, etten ikinä oo täysin varma idean alkuperästä :)

   Poista