.

maanantai 19. elokuuta 2013

Ostoksia keittiöönPäätin tällä kertaa esitellä ostokset parissa erässä. Ensiksi esittelyvuoron saavat keittiöön päätyvät jutut. 

Meillä ei oo ollut kunnollista maitonekkaa, joten Lagerhausin ihana mittakannu saa jatkossa toimittaa sen virkaa. Eiks sovi muodoltaan hyvin Steltonin kaveriksi?
Pesuainepullot oli ehdottomia "must have"-juttuja ja veikkaan, et nää tulee täytettyä vielä uudelleenkin, kun joskus tyhjenevät. Aika kivat.
Ja ainahan tuosta putiikista pitää ostaa edes yksi kiva tiskirätti, vaikkei nää käytössä kauaa kestäkään. Toimiskohan toi niinku vinkkinä, jos jättäis tohon?
Munakello oli myös mun alkuperäisellä ostoslistalla ja tää olikin päätynyt poistohyllyyn. Alennusta -50% eli iloinen ylläri.
Åhlensin alekoriin oli jostain syystä päätynyt näin ihana purkki. Olin onnistunut kiertämään Lagerhausin ilman purkki- ja laatikko-ostoksia, mutta tätä ei vaan voinut jättää. Purkilla oli hintaa noin 2€.
Keittiöön päätyi myös muuta pientä (strösseleitä, muffinssivuokia jne), joita en nyt alkanut kuvailemaan.  Oon kuitenkin erittäin tyytyväinen siihen, että ostin melkein pelkästään käyttötavaraa, vaikka ihania turhuuksia oli tarjolla mielettömän paljon. Näiden ostosten yhteissumma oli noin 30€, joten mun mielestä sijoitin roponi hyvin :)

Huomenna esittelen loput ostokset, jotka onkin sitten sekalaisempaa settiä.

Kivaa alkanutta viikkoa. Täällä startattiin viimeinen lomaviikko pyykki- ja tiskivuoren selättämisellä ja yleisen kaaoksen taltuttamisella. Hommat on tosin vielä pahasti vaiheessa...12 kommenttia :

 1. Aivan ihania ostoksia. Toi tiskirätti on ihan paras :))!!!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. On toi Lagerhausin valikoima vaan just niin mun mieleen. Oisin voinut kotiuttaa vaikka mitä, jos meillä olisi tilaa ja mulla ois ollut muutama kkäsi lisää :)

   Poista
 3. Hienot ostokset...vähän olen kade, kun täällä päin ei tuota Lagerhausia ole...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yllä kannatan myös sitä, et vois ees nettikaupasta tilata Suomeen. Onneks tästä pääsee päivässä poikkeamaan, mut eipä tuolla nyt kuitenkaan kovin monta kertaa vuodessa jaksa poiketa.

   Poista
 4. Kivoja juttuja olet löytänyt! :) Lagerhaus yms. vois tulla tännekin tai olla edes joku verkkokaupan tyylinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös kannatan nettikauppaa Suomeen. Tai mielellään tietty niitä myymälöitäkin heti useampi :)

   Poista
 5. Ihania juttuja olet löytänyt, alkaa shoppailuhammasta kolottaa näitä katsoessa! :) Myös aiemman postauksen sormukset ovat tosi ihanat ja huippulöydöt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pääsin itsekin takaisin shoppailufiilikseen tuolla reissulla :) Pitkään aikaan ei oo mitään tullut hankittuakaan.

   Poista
 6. Oi kun kivat nuo pesuainepullot! Täyttöön vaan sit ku loppuu, eihän noita raaski heittää pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös kovasti. Kivan simppelit. Toivottavasti vaan etiketit pysyvät hyvinä, et saan täytellä pulloja vaikka useampaankin kertaan.

   Poista