.

lauantai 10. elokuuta 2013

Pilvet tuli (ja meni)Ihan ensimmäiseksi tahdon kiittää kaikkia eiliseen "tylsyydenkarkottamisarvontaan" osallistuneita. Piristi kivasti mun sadepäivää tollanen pika-arvonnan järjestäminen ja voitot lähtevät matkaan heti maanantaina.
Tällainen täytyy järjestää joskus uudelleen.


Kokeilin eilen ripustaa osan pilvistä seinälle. Tökkäsin ne vain olemassaoleviin nauloihin, kun en tosiaan tiedä vielä, mitä noille teen. Älkää siis välittäkö melko toispuoleisesta asettelusta. En viitsinyt alkaa poraamaan kiviseinää kokeilun takia.
En myöskään viitsinyt samasta syystä alkaa vielä askartelemaan pisaroita, vaan siirsin muutaman seinällä aiemmin olleen tarrapisaran yhden pilven alle.

Sulkatyyny muuten kotiutui vihdoin pari päivää sitten. Tää tuli jälkitoimituksena, joten olin jo ehtinyt unohtaa koko tilauksen.
Toi seinähän on muuten täysin tyhjä, joten jotain siinä ois kiva olla, mut en oo nyt yhtään varma, oisko ne kuitenkaan noi pilvet.
Ehkä ne näyttäis kivemmilta, jos eivät ois noin lähellä toisiaan... Näin ne ei mua kyl oikein miellytä. Ovat liian lähekkäin ja ahtaan oloisesti. Onneks mulla on koko päivä taas aikaa miettiä, mitä tolle seinälle keksin.
Päädyssä ennen olleet taulut on muuten saaneet uuden paikan. En malttanut niitä (kaikkia) kokonaan piilottaa.
Hankalia juttuja nää tällaiset, joiden kokeilukin vaatis seinän reikimistä. Kiva sit, jos en tykkää toisestakaan asettelusta ja seinässä on järjetön määrä turhia ruuveja.

Mut saiskohan sitä sit lopultakin maalattua ton seinän :)4 kommenttia :

 1. Voi miten hauskan näköistä! Jotenkin mullakin iski silmään, että ainakin nuo alimmaiset on vähän liian supussa, mut etköhän sä keksi sopivan ratkaisun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne kyllä ainakaan noin voi jäädä, mut kauheen hankala ajatella, et miten sitten, kun tohon kiviseinään jää jokaisesta koukusta ihan hirveet jäljet. Täytyy ehkä pyytää vieraita ja laittaa ne pitämään pilviä eri paikoissa, et saan tuumailla :D

   Poista
 2. Kivat nuo tuossa sängyn päädyn päällä ovat, mutta mites jos vasemmanpuoleinen olisi päädyn päällä? Siis irti seinästä. Ei olisi niin sumppu kokonaisuus.

  Meinasin ehdottaa, että maalaa pilvet mustaksi, mutta ehkä se ei kaikkia miellytä: mustat pilvet sängyn päädyssä! :) Musta vaan sopisi värinä niin hyvin... liitutaulumaali?

  Terkuin kurkkija ja lukija, joka tykkää blogistasi, mutta nyt ekaa kertaa kommentoin :)

  Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista. Mua ei mustat pilvet sinällään haittais. Noin niitä pilviä ei tosiaan voi jättää, mutta on kyllä tosi vaikee miettii järkevää asetelmaa tekemättä turhia reikiä seiniin. Kiviseinän poraaminen on muutenkin niitä inhokkihommia :)
   Täytyy tätä vähän pohdiskella ja kypsytellä vielä.

   Poista