.

torstai 1. elokuuta 2013

DIY: JohtotehtäviäKolusin aamulla laatikoita kirpparille viemistä etsiessä ja tajusin, et meillä on ihan mieletön määrä latureita ja muita piuhoja, joille ei oo minkäänlaista käyttöä. Monta puhelinta on vuosien varrella hävitetty, mut jostain syystä laturit on jääneet aina laatikon pohjalle. 
Normaalit ihmiset ois keränneet turhat pussiin ja roudanneet pois, mut mä en olekaan ihan normaali. Mä hain sivuleikkurit, pätkin muuntajat ja muun ylimääräisen pois ja aloin miettiä, mitä noista johdoista vois tehdä. 
Mä sit punoin niistä pannunalusen tai minkälie härpäkkeen. Eihän toi nyt niin nätti oo, kun toi johto on vähän jäykempää, kuin mitä näihin käytettävät materiaalit yleensä. Näitä on lisäks säilytetty niin monella mutkalla, ettei kaikki mutkat oienneet ees väkivallalla.
Tähän yhteen käytin kolme Nokian laturia ja tais mennä pätkä vanhan läppärin laturinjohtoakin. Nyt mulla ois jäljellä toi ylimmässä kuvassa näkyvä kasa, josta aion vielä koittaa jotain kehittää.
Ois voinut ehkä tämänkin lomapäivän johonkin järkevämpään käyttää. Ehkä täytyy illan mittaan yrittää oikeesti tehdä jotain normaalien ihmisten touhuja.

Ja niitä ideoita sähköjohdon hyödyntämiseen otetaan kiitollisena vastaan ;)


8 kommenttia :

 1. Hienoja!!!
  Joskus on onni, kun ei ole ihan tavallinen ihminen...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joskus (usein) pääsis vaan paljon helpommalla, kun ois normaali :D

   Poista
 2. Siis vitsit kuinka hieno!!! Meillä on tuola just menos pussillinen murkun *jotain johtoja kierrätykseen :) Mun mielestä sun lomapäivä meni ihan toteen, ite oon täällä täyttänyt ja purkanut vaan pyykkikonetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sullahan on nyt materiaalia siellä, niin voit alkaa pujottelemaan :)
   Meillä on tänään vaan räpelletty askarteluhommia. Kovin vähän hyödyllistä, mutta sitäkin parempaa sadepäivän ajankulua pikkuneidin kanssa :)

   Poista
 3. Ei vitsi, mä oon ihan pyörällä tosta sun idearikkaudesta, mistä näitä ideoita oikeen tulee? SÄ oot DIY-queen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä materiaali tulee ennen ideaa. Ei kato osaa hävittää mitään, nii siitä on pakko keksiä jotain, ettei ala hilloamaan joka nurkkaa täyteen :)

   Poista
 4. Upee ;), pitäsköhän kokeilla kans, meillä kun noita piuhoja kulkee täällä ylimääräisenä pölyttymässä tuon sähkärin jäljiltä :D Kiitti ideasta :)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä. Ehdottomasti kannattaa kokeilla. Yllättävän hankala materiaali, kun ei ikinä suostu asettumaan just siihen asentoon, mihin pitäis :)

   Poista