.

perjantai 2. elokuuta 2013

Vaatehuone valmis


Joku teistä ehkä muistaa tän taannoisen vaatehuoneprojektin, jolloin sain toisen puolen valmiiksi. On vähän aikaa vierähtänyt ennen kuin sain loput tehtyä. 

Tähän siis viimeks jäätiin. Korit ja laatikot oli paikoillaan (oho, yhdessä laatikossa näkyy hienosti toi tarra).

Meillähän vaatehuone on käytännössä ainoa lämmin varastotila, joten täällä joutuu säilyttämään paljon muutakin kuin vain vaatteita. Sen takia ei ollut järkevää ees yrittää saada tästä kaunista, kunhan olisi entistä käytännöllisempi. 

Meillä oli varmaan lähemmäs 10 metriä tankotilaa. Ihan järjettömästi liikaa meidän tarpeisiin, eli osa sai lähteä. 
Tästä reunasta poistin tangon ja sahailin ja ruuvailin tilalle pari hyllylevyä. Levyt on muuten iskän roskalavalta pelastamia, eli ei mennyt tähänkään projektiin euroakaan.
Ylemmälle hyllylle sain ompelutavarat eilen tuunaamiini laatikoihin ja muuta usein tarvittavaa tavaraa.
Alahyllylle mahtui sopivasti ompelukone ja saumuri. En mä täällä kopissa aio jatkossakaan ommella, mutta on kätevää ottaa koneet tolta korkeudelta. Ennen nämäkin nököttivät lattialla, josta niitä oli kettumainen aina nostella.
Alle mahtui just sopivasti porrasjakkara ja paikkaansa etsivä Ikean Helmer, joka säilöö tällä hetkellä osan työkaluista.
Joo, ei musta piirtäjäksi ois, mut onneks osasin ees teipata.
Kyllä tää on mun mielestä nyt huomattavasti järkevämpi. Ja hulluinta on, et mä oon viime kuukausina karsinut niin paljon tavaraa, et esimerkikksi ihan ylimmällä hyllyllä nököttävistä säilytyslaatikoista puolet on tyhjiä. Ne aion kyllä siirrellä ulkovarastoon, kunhan saan sen taas muuten järkkäiltyä ja heivattua sieltä roskikseen erilaisten projektien ylijäämämateriaaleja.

P.s. eiks mulla oo hieno ompelukoneen suojus? Se on kirpparilöytö ja tarkoitettu siis mäyräkoiran päälle suojaks. Harvemmin mä niitä mäyräkoiria enää kaupasta raahaan, joten tää on hyvä tässä ;)

Ja takaseinästä en napsinut teille kuvia ihan siitä syystä, et siinä ei oo mitään nähtävää. Tankoja ja vaatteita kahdessa tasossa kaikissa sateenkaaren väreissä. Niin on nättiä, että...

Kivaa viikonloppua teille. Mä jatkan tuunailuja.

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Lähtötilanne oli kyllä jotain ihan muuta :) Löytyy blogistakin vaatehuone-tunnisteella :D

   Poista
 2. Siisti ja toimiva! Kadehdin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Jos tästä ois vielä kauniin halunnut, niin ois pitänyt tehdä kaikki uusiks. Vähemmän aikaa tuolla vaatehuoneessa tulee vietettyä, joten tää saa kelvata :)

   Poista