.

perjantai 23. elokuuta 2013

Kaleido ja koristeltua nahkaaTänään posti toi ihanan arpajaisvoiton. Onnetar suosi Rintsikan Kaleido-arvonnassa, enkä vieläkään voi uskoa hyvää tuuriani todeksi. Jos nimittäin tietäisin jonkun nettiputiikin, josta tällaisen voisi tilata, olisin jo hankkinut. 
Kaleido oli muuten painavampi kuin kuvittelin. Ja yksinkertaisuudessaan kaunis. Kyllä kuusikulmio kolmioonkin näköjään sopii, mutta vähän yksinäiseltähän se näyttää. Mistähän löytäisin sille kaverin?
Kaleidon ihastelun jälkeen kaivoin taas nahkakassini esiin ja aloin pähkäillä seuraavaa projektia. Onneksi mukana oli myös tollaista rei`ítettyä autoverhoilunahkaa, johon keksin kokeilla kirjailua karhunlangalla. Ja tavoitteena oli saada mun viimeisiään vetelevälle vähä-älypuhelimelle piilopaikka.
Yllättäen oon luurinikin teippaillut joskus yli vuosi sitten. Aika hyvin on teipit kestäneet.
Semmonen siitä sit tuli. Nyt varmaan puhelin pimenee heti täysin, kun menin väsäämään pussukan just mittojen mukaan :)
Jos joku muuten sattuu tietämään paikan, josta Kaleidon (tai pari) voisi tilata, niin vinkatkaa ihmeessä. Myös Vaasaa lähinnä oleva jälleenmyyjä ois kiva tietää. En nimittäin keksi, missä lähin vois olla...

Kivaa viikonloppua!6 kommenttia :

 1. Onnea vielä voitosta! Meni oikeaan osoitteeseen.:) Sopii niin hyvin teille. Sulla onkin hyvä arpaonni, kun voitit munkin arvonnassa.:) Ja kiva pussukka! :)) Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kun aina osallistuu, niin joskus voittaa :)
   Kivaa viikonloppua teille myös.

   Poista
 2. Onnea voitosta ja IHANA pussukka! Voix tehdä jonkun DIY- kirpparin ja myyt jutskii :)??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voishan se olla ihan hauska idea :) Ainakin vois jatkossakin järkätä välillä noita pieniä arvontoja ja jakaa niissä itse tehtyjä palkintoja. Ainakin taannoinen pussukka-arvonta piristi kivasti ja tuli tilaa laatikoihin :)

   Poista