.

maanantai 12. elokuuta 2013

Pitkästä aikaa keittiössäMä oon  tänään yritänyt taas miettiä makkarin seinää ja mitä sille teen. Otin alas kaiken, mitä seinällä oli ja nyt oon vaan tuijotellut sitä vailla minkäänlaista visiota. Lopulta meni hermot ja päätin puunata keittiön. 

Liesituulettimen hinkkasin Clasulta ostetulla erikoisliinalla. Ja kyllä kiiltää. Samalla laitoin Tigerista ostamani magneetit tohon ihan muuten vaan. Jännä nähdä, miten paljon rasvaa ne tossa kerää. Tohon kupuun en siitä syystä viitsinyt mitään laittaa.
Siivosin myös "magneettiseinän". Noi raidat on siis vetäisty magneettimaalilla aikoinaan remontin yhteydessä ja keräävät meillä kaikenlaiset lippulappuset laskuista postikortteihin.
Kahvinkeittimen vieressä oleva puuastia löytyi joku aika sitten kirpparilta. Tällä hetkellä se toimittaa leipälaatikon virkaa.
Tää taso kerää meillä aina kaiken roinan. En muista, koska tää ois viimeks ollut näin tyhjä. Miksiköhän joka kodissa on joku paikka, johon kulkeutuu mitä oudompia asioita?
Kuvat oli pakko ottaa salamalla, koska täällä sataa. Ulkona on niin synkkää, ettei sisätiloissa pysty ilman salamaa ottamaan minkäänlaisia kuvia.
Toiselta puolelta karsin tasolta pois melkein kaiken. Jätin vain päivittäisessä käytössä olevat tavarat.
Nyt mä painun hetkeks takas makkariin miettimään sitä ärsyttävää seinää. Onneks mun ei just tota seinää tarvi katsella nukkumaan mennessä. Taidan kävellä huoneeseenkin silmät kiinni, ettei mee koko yö pohtiessa :)9 kommenttia :

 1. Oon huomannu et mitä enemmän keittiössä on laskutilaa sitä enemmän niihin kertyy roinaa... meillä laskutilaa on ikkunaseinällä varmaa lähemmäks 3m ja vastakkaisella puolella varmaan reipas 1m... ja sit on vielä laskutila missä on on kaikki leipälaatikko,kahvikeitin,vedenkeitin ja leivänpaahdin niin laskutilaa on... välissä niiiiiiin ahistaa kun sitä laskutilaa on niin kamalasti mut ahistaa sitä alkaa siivoamaanki... tähän asti meillä on ollu tosi kompaktin kokoiset keittiöt mut sit ku tähän isoon taloon muutettiin niin kaikki on isoa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on varmasti yks niistä ikuisuuskysymyksistä. Tasoa ei oo ikinä sopivasti :)
   Välillä ihan naurattaa, miten käsittämättömiä tavaroita voi keittiöön edes kertyä.

   Poista
 2. Komppaan edellistä;mitä enemmän tilaa,sitä enemmän roinaa.

  Siellä podetaan selvästi luomisen tuskaa.No jospa alitajunta ratkoi ongelmaa yön aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon yrittänyt karsia roinaa, mut toisaalta mä myös tykkään siitä, ettei oo liian tyhjää ja "steriiliä".

   Harvoin on minkään yksittäisen huoneen kanssa joutunut pähkäilemään näin paljon. Johtuu varmaan siitä, et toi on meidän pienin huone, jossa tila asettaa omat rajoitteensa. Tänään aion sisukkaasti jatkaa pohtimista :)

   Poista
 3. Voi kuinka kiva toi magneettiseinäke. Ja koko kyökki tietysti. :)
  Ja juma, minkä löydön teit taas (edellinen postaus!). Mä olen niin kade. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä oon kyllä ollut keittiöön kokonaisuudessaan yllättävän tyytyväinen, vaikka se aikoinaan suunniteltiin alusta loppuun tunnissa :)

   Tollaset löydöt on kivoja, mut sit aiheuttaa harmaita hiuksia se, mihin löydön sijoittaa. Tota on pakko myös jonkun verran tuunailla, kunhan saan aikaiseksi.

   Poista
  2. Tuo matto taitaa olla se sama mikä meillä? Askosta? Täälläkin on yksi taso keittiössä mihin tulee jätettyä tavaraa, kelloa, koruja, postia.. Sitten roudaan niitä omille paikoilleen :-)

   Poista
 4. Oho tabletti temppuilee :D painoin kyllä tuota Lisää kommenttia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä sattuu :) Meillä on eteisessä se Askon Block 140x200, mut keittiössä Lagerhausin matto. Meillä on näitä 2. Toinen pyörii pesukoneessa ja toinen on käytössä vuorotellen :) Aika hyvin ovat pesuja kestäneet, vaikka nää oli varmaan halvimmat matot ikinä.

   Poista