.

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

myöhäisillan Lagerhaus-haaveitaUskaltauduin muutaman kuukauden tauon jälkeen selailemaan Lagerhausin nettisivuja. Mä oon välttänyt kiusauksia ihan tietoisesti, koska en viitsi kiusata itseeni asioilla, joita ei siihen hätään mistään saa.

Nyt on kuitenkin enää niin lyhyt aika reissuun, et voi alkaa haaveilemaan. Kesäloman aikana aiotaan nimittäin ehdottomasti hypätä joku aamu paattiin ja pyörähtää Uumajassa.RENGÖRINGSSPRAY STÄDDISKMEDEL DISKVähän on L:A Bruket-henkisiä pesuaineita tullut Lagerhausillekin. Näitä vois jokusen kotiuttaa. Kyllä yksinkertainen on vaan kaunista. Eikä hintakaanpäätä huimaa.
TIMER RING SVART
Uus munakello on pakko saada. Meidän Ikea-kello on yhtä
luotettava paistovahti kuin emäntä itsekin. Se siis soi, jos muistaa.
Tolle ois muuten sopiva koukkukin keittiössä valmiina.

Teippejä ja lahjapapereita tulee taas ihan varmasti hankittua. Ainakaan viimeks ei kaikkia malleja ees netissä näkynyt, eli jännä nähdä, millaisia lopulta kotiutan. Viiksiteippi on kyl ihan must :)


TEJP DOT PAPPERSTEJP MUSTACH


Tuliaisiksi on aina kiva ostaa jotain hyvää. Ja tietenkin kivassa pakkauksessa. Onneksi niissäkin valinnanvaraa riittää. Malttaisinkohan ite näitäkään pakkauksia edes avata...HURT CHOKLADKAKA 45GLOVE AT FIRST BITE TRYFFLARNää korkkitabletit ois varmaan loistavia tuunauksiin, joten muutama täytyy hankkia, jos näitä vielä löytyy. Näyttivät olevan jotain kesäpoistoja.


TABLETT KORK 2PACK


Lisäksi valikoimiin oli tullut taas uusia kivoja mattoja, jakkaroita ja muuta isompaa tavaraa, joita tekis mieli hankkia, jos vaan jaksan ja pystyn kantaa. Täytyy taas jättää tää putiikki viimeiseksi, ettei tarvi raahata koko kuormaa ympäri Uumajaa.

Onko muuten teillä muilla jotain sellaisia lemppariliikkeitä, jotka haluaisitte Suomeen edes nettikaupan muodossa? Musta jo välillä tuntuu, et oon saanut tästä Lagerhausista jonku pakkomielteen, kun tekis mieli kotiuttaa sieltä aina peräkärryllinen tavaraa. Johtuu tietty osittain siitä, et hinnat on niin edullisia.8 kommenttia :

 1. Designtorget olisi kiva täällä Suomessakin :) Ja Åhlensilta ottaisin mielellään myös Mujin tuotteet <3

  Ihanat muuten noi Lagerhausin pesuainepullot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä, kun välillä tuntuu, et kaikkea saa jo ainakin tilaamalla, mut sit ponnahtaa esiin taas jotain sellaista, mitä ei löydykään. Ja sekös harmittaa (ainakin mua) :)

   Lagerhausilla oli paljon nyt tota pesuainesarjaa. Jännä nähdä, mitä kaikkea jaksan kantaa.

   Poista
 2. Mä haluun pian uudestaan Lagerhausiin! En tajuu miks en ostanu sieltä paljon mitään. Noita teippejä ja lahjapapereita olis pitäny ainakin ostaa. Taisi olla joku auringonpistos. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy vaan hypätä meidän loistoristeilijään uudemman kerran :) Mä kannoin viimeksi just sen verran, mitä pystyin. Sekosinn ihan täysin siellä.

   Poista
 3. Joo lageri suomeen, tehdäänkö adressi. Ja sit TIger myös Vantaalle ja sit Urban outfitters suomeen ku niiden postarit hirvittää!!!!
  Lager on niin mun lempparikauppa. Åhlensin sisustuspuolelle en edes uskalla mennä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Adressi ois loistoidea. Tiger vois kans laajentaa tänne periferian suuntaan.
   Åhlensilta mä en viimeks ostanut paljon mitään. Selasin niidenkin nettisivuja eilen, muttei hirveesti löytynyt mitään pientä kivaa. Mitään suurta kun ei pysty raahaamaan.

   Poista
 4. Hei kerro sitten mitä kaikkia muita liikkeitä uumajassa on? Suunnitellaan reissua sinne lokakuulle, huitsis jäädä yöksikin niin ei tarvi hosua ja on sielä vissiin kirppiksiä mihin saa aikaa kulumaan?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän reissut on aina tollasia päivän pikapyrähdyksiä, ettei ehdi kirpparitarjontaan tutustua. Varmasti siellä niitäkin on. Reissupostausta tulee ihan varmasti sitten :)

   Poista