.

maanantai 1. syyskuuta 2014

Värikäs syyskuuEilen illalla palasin muutaman päivän reissulta ja väsymys on kyllä edelleen melkoinen. Mä en koskaan saa hotelleissa nukuttua kunnolla, vaan taas heräsin joka aamu pari tuntia ennen herätyskelloa. Onneksi eilen oli pieni hetki aikaa ja aavistus energiaa, joten poikkesin vartin visiitillä Kampin Tigerissa.


Pakko oli ostaa pari pakettia liitutaulutusseja, koska meille on sitä liitutaulutarraa liimattu jo useampi rulla. Kolmen tussin paketti tais maksaa 3 euroa, joten nää oli kyllä tosi edullisia. Kokeilin ensin varovasti taiteilla vain yhteen kalenteriruutuun. Meidän aiemmat värilliset liitutaulutussit ei nimittäin irronneet tästä tarrapinnalta kovin helposti.


Annoin taiteilujen olla paikoillaan tunnin verran ja ainakin sen jälkeen lähtivät vielä tosi hyvin pois.


Vähän kieltämättä aina jännittää, kun tähän kalenteriin uusilla kynillä taiteilee. Toista tällaista en jaksaisi koskaan enää väkertää, joten toivottavasti noi loputkin tekemäni merkinnät irtoavat pinnasta vielä kuukauden päästä. Tuli sieltä Tigerista ostettua jotain muutakin pientä kivaa, mutta niistä lisää joku toinen päivä. Nyt heittäydyn sohvalle, kun sain pakolliset kotityötkin tehtyä.

Kivaa loppuiltaa ja alkanutta viikkoa kaikille. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti