.

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

DIY: MagneetitEilen illalla korkattiin Tigerin magneettiarkit ja pistettiin heti koko paketti palasiksi. Mulla oli pää täysin tyhjä ideoista, mutta onneksi askartelukaveri sai arkkinsa täyteen ennätysajassa. Mä sitten väkertelin muutaman niistä jämäpaloista.


Meidän jääkaapilla käydään usein. Pääsääntöisesti ovella todetaan, ettei kaapissa oo mitään syötävää. Asia täytyy kuitenkin käydä tarkistamassa tasaisin väliajoin, koska eihän sitä koskaan tiedä, jos sinne on mystisesti ilmestynyt jotain uutta.


Tästä usein toistuvasta kuviosta sitten ammensin muutaman tekstin oveen. Pisaroista ois tullut kivemmat, jos pinnan ois saanut väritettyä tasaiseksi.


Omat teelmkseni kuvasin jo eilen ja äsken oli aikomus kuvata myös noi tyttären tekemät. Löysin kuitenkin vain tän yhden, joka oli ilmestynyt jääkaapin oveen. Loput ovat jossain hyvässä tallessa.


Mä epäilen, ettei nää tuu kestämään käytössä kovin pitkään (ainakaan siisteinä). Oli kuitenkin kivan helppoa ja nopeaa "askartelua", joten onneksi ostin. Ei nämäkään montaa euroa maksaneet.

Nyt aion hetken huilata ja sit pitää päästä nukkumaan. Oli taas tänään matkoineen tollainen kevyt 13 tunnin työpäivä. Onneksi pääsin samalla reissulla kiertämään pikaisesti Kärkkäisen ympäri ja löysin jotain pientä, kivaa ja edullista meille. Siitä lisää huomenna. 4 kommenttia :

 1. Hih, hauskoja :) Nuo oiskin oikein kivoja sadepäivän puuhia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tehdä välillä jotain vähän erilaista askartelua. Plussaa myös siitä, ettei tarvi levittää koko askartelukaapin sisältöä keittiön pöydälle, kun näitä väsäilee.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Nää arkit oli kyllä kivoja. Epäilen kyllä, että noi leikatut reunat alkaa melko äkkiä repsottamaan, mutta eipä tää pakkaus paljon maksanut.

   Poista