.

lauantai 20. syyskuuta 2014

Täällä taasTaas on väsäilty tyttären huoneessa, mutta vielä jäi toki tekemistäkin. Meinasin tänään teippailla noi pitkän sivun seinää vasten olevat puut valkoisiksi, mutta sitten tajusin yhden hirvittävän asian; valkoinen dc-fix on päässyt loppumaan. Tätä tilannetta ei oo tullut vastaan vuosiin, enkä ehkä oikein osannut ajatella sen olevan edes mahdollista. Mutta en siis päässyt teippailemaan.Verhon kuitenkin nappasin pois päädyn takaa ja siirsin pesupallovalot roikkumaan ärsyttävästi näkyvien kiinnitysreikien eteen. Kovasti tekis mieli ripustaa noi taulut kiinni seinään, mutta tohon ulkoseinään ei ihan helposti mitään nakutella.


Hunajakennopalloja siirsin vähän ja romua lattioilta keräsin paljon. Onneksi legoröykkiötä on melko helppo siirrellä mattoa heilauttamalla pois kuvausalueelta.
Clasun valosarja on nykyisellään tuolla nurkassa vähän liikaa, mutten saanut lupaa sen siirtämiseen. Meillä noi nimittäin toimivat yövaloina. Kahden nukutun yön jälkeen en ala vielä riskeeraamaan mitään, joten valot roikkukoot toistaiseksi paikoillaan.


Tästä kuvasta huomaa hyvin, miten älyttömän suuren muutoksen yhden verhon poistaminen tähän huoneeseen teki. Paljon enemmän valoa ja jotenkin tosi valkoista. En tiedä, tuntuuko muutos teistä yhtä suurelta, mutta omaan silmään tää huone muuttui tosi paljon.


Piti vielä lopuksi napata kuva tänään poimituista luumuista. Sopivat hyvin tohon vitamiinien viereen. Tuoretta ja luomua. Ja niitä on ihan älyttömän paljon. Mitä hyvää luumuista vois tehdä? Mä oon nimittäin meillä ainoa, joka näitä syö missään muodossa, joten tuoreena ei ihan ämpärikaupalla voi vetäistä.

Meillä on yllättäen lapsivapaa ilta. Taidan hypätä sohvalle loppuillaksi. Rentoa lauantai-iltaa teille myös.7 kommenttia :

 1. Kiva, olet printannut dekoron sivuilta tuon There's no such thing as chosts. Meilläkin poikani sängyn yläpuolella samainen printti karkoittamassa yöllisiä haamuja. Terkuin Katja/www.dekoro.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ihana. Muutenkin tykkään tosi paljon kaikista printeistä ja ilmaiseksi tulostettavat on ihan loistavia. Tulostin tän aikoinaan heti, kun sen bongasin ja meillä se on saanut olla esillä siitä saakka. Kiitos tästä <3

   Poista
 2. Aivan huikeannätiltä näyttää! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Koko ajan on menty parempaan suuntaan tän huoneen osalta. Vielä riittää toki tehtävääkin, mutta sisustellaan sitä mukaa kuin asukas toivoo.
   Tällä hetkellä metsästetään uutta kattolamppua, mutta maku seilaa Lokista prinsessakruunun kautta Clasun isoihin lasipallopolttimoihin sellaista vauhtia, etten uskalla vielä hankkia niistä mitään :)

   Poista
  2. http://www.babble.com/crafts-activities/3-diy-monster-sprays-to-keep-monsters-away-2/ tämmönen on tullut minua vastaa joskus ja ajattelin itse ainakin kokeilla jos lasta joskus pelottaa nukkua :) pelkääkö teidän tyttö pimeää, mörköjä vai yksin kukkumista??

   Poista
  3. Ei meillä varsinaisesti oo mitään yhtä syytä sille, miksei omassa sängyssä haluaisi nukkua. Syyt vaihtelee joka ilta/yö. Tää oli kuitenkin niin huikean hieno idea, että tätä on pakko kokeilla ihan muuten vaan. Kiitos <3

   Poista
 3. Kiitos ja lämpimästi tervetuloa. Toivottavasti viihdyt matkassa jatkossakin :) Käyn kurkkimassa teille myös.
  Kivaa tiistaita!

  VastaaPoista