.

perjantai 12. syyskuuta 2014

DIY: Pesupallovalot vol.2



Joku teistä saattaa muistaa mun joskus tuunailemat sekopäiset Angry Birds-pesupallovalot. Niitä meillä ei oo ollut enää aikoihin, mutta samaa ideaa piti kokeilla vähän erilaisella toteutuksella. Keräsin muutaman pesupallon ja jämälankoja. 


Virkkasin palloille päälliset ja pujotin valot sisään. Paikoillaan ne pysyvät pinneillä. Ensin meinasin ommella ne kiinni, mutta ehkä tää on järkevämpää, jos vaikka lisäilen palloja myöhemmin ja lamppujen jakoa pitää vaihdella.


Lamppujen välit ois saaneet olla pidemmät, mutten jaksanut alkaa sellaista valosarjaa kaupoista metsästämään, vaan käytin yhden olemassa olevista led-valosarjoista. Yhteen palloon tukin 4 lamppua.


Ainakin tytär nää nyt omaan huoneeseensa kelpuutti. Ja kun näihin tuli käytettyä tasan 0 euroa rahaa, niin eipä mua hirveesti haittaa, vaikkei niitä taaskaan jaksettais kovin kauaa meillä katsella. Tulipa taas kokeiltua yks idea.

Harmitti, etten oo muistanut hamstrata tämän enempää palloja varastoon ja pesuainettakin on kaapeissa sen verran, ettei hetkeen tarvi uusia pulloja ostella.

Ihanan rentouttavaa viikonloppua teille. Toivottavasti saadaan nauttia lämmöstä ja auringonpaisteesta.



8 kommenttia :

  1. Ihan huippukiva idea! Kierrätysjutut on ihan just parhaita :) Kelpuuttaisin minäkin nämä omaan kotiini, kohta varmaan joudun vaihtamaan pesuaineet pesupallomerkkisiin... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Oli aika nopea ja helppo toteuttaa. Nyt vaan kaveripiirille ilmoitus, että säästävät pallot sulle, niin ei sentään tarvi pesuainemerkkiä vaihtaa :)

      Poista
  2. Todella ihana idea! Mistähän noita pesupalloja saisi, ei kehtaa kaupasta hamstrata! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mä valkkaan aina kaupasta pallolliset pullot :) Kannattaa mainita kavereille, että säästävät sulle palloja. Pitäis myös muutama vielä haalia tuohon valosarjaan jostain.

      Poista
  3. Ihan hitokseen magee idis! Tykkään. Tuollaiset musta-valko-harmaat olisivat niin cool meillä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kauan oon jo meinannut, mutta pallojen keräys on vähän hidasta :)
      Äkkiä sä tommoset väkerrät. Parissa illassa valmistuu ja soveltaminen on suotavaa.

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos. Pitäis pyykätä nopeasti pesuaineet loppuun, että vois hankkia vielä muutaman lisäpallon.

      Poista