.

torstai 4. syyskuuta 2014

Ne löydöt. Ja se sohva..Eilen jo kerroinkin tehneeni edullisen ja kivan löydön Kärkkäiseltä. Löytö oli niin kiva, että päätin ostaa kaksin kappalein. Fleece-viltillä oli hintaa 7,95€. Harmitti, ettei mustapohjaista versiota hyllystä löytynyt, mutta ihan kiva tämäkin on.


Tää viltti on yks niistä kivoista jutuista, jota en oo koskaan hetkeäkään harkinnut ostavani sinä aitona versiona (vaikka se älyttömän ihana ja kaunis onkin), mutta halpisversiota en voinut ohittaa.


Tästä kuvasta päästäänkin näppärästi aasinsillalla postauksen toiseen aiheeseen; siihen edessä häämöttävään sohvahankintaan. On nimittäin hauska juttu, että ensin metsästin kivoja sohvavaihtoehtoja viikkokaudet. Kun vihdoin iskin silmäni Adean Band-sohvaan, on se tullut mua vastaan joka viikko. Ensin bongasin sen netistä ja rakastuin.


Seuraavalla viikolla se tuli mua vastaan Vepsäläisen ihanuuksia pursuavassa kuvastossa.


Ja viimeksi bongasin sen uusimmasta Dekosta. Alonkin tässä miettimään, enkö vain oo aiemmin kiinnittänyt tähän huomiota, vai onko siitä nyt tullut yht´äkkiä hitti, vaikka kyseessä ei oo mikään uutuustuote. 
Vai onkohan tää nyt sitä kohtalon johdatusta... -Niin sen varmaan täytyy olla. Tuskin perhekään voi tätä vastustaa, jos meidät on kerran tarkoitettu elämänkumppaneiksi. Viikonloppuna aion käydä kokeilemassa, sovinko hyvin sen pehmoiseen syliin. Mielyttääkö mahdollinen uusi elämänkumppanimme teidän sisustussilmää?4 kommenttia :

 1. No onpas kaunis soffa! Testi-istumaan hetipian??! Mä en tiä mikä mua vaivaa, mut en koskaan intoutunut tuohon plussa-merkkiin. MUTTA, mahtavaa ettei tarvis maksaa maltoja ja mullekin todellakin kelpais tuo halvempikin viltti, upeahan se on! HEiI btw, haluisitko vielä ostella ne marimekon tyynynpäälliset multa, muistatko edes? Kuosi oli muistaakseni siirtolapuutarha? Jos kiiinnostuit, niin voin laittaa kuvaa, koska kirpulle lähtee jos et tarvii... Aattelin vain ekaks sulta kysellä, kun silloin joskus oli jotain puhetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna yritän saada perheen mukaan koeistumaan. Näin suurta hankintaa en halua yksin tehdä.
   Meilläkään ei oo aiemmin tota plussaa näkynyt missään, mutta nää oli hintaansa nähden ohittamattoman kivat :)
   Ehdottomasti ostan ne tyynynpäälliset, jos jaksat vaivautua postittamaan. On taas niin hulabaloota, etten tiedä, koska päästään sille suunnalle seuraavan kerran. Viestitellään vaikka Facessa, jos postitus ok. Kiitos, että muistit :)

   Poista
 2. Hianot viltit! Ja siis selkee viesti että toi sohva on sun saatava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös vahvasti se tunne, että sohva on tarkoitettu meille. Tänään menen koeistumaan. Väri on vielä täysin päättämättä, joten tilaamaan tuskin tänään vielä pääsen.

   Poista