.

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Ison tytön huoneMeillä on eskarin alkamisesta lähtien haaveiltu "isojen tyttöjen huoneesta". Mä en oo ihan tajunnut, mitä se tarkoittaa, mutta yritin tietty sanoa, että suurin ero ison ja pienen tytön huoneessa on se, että ison tytön huoneen asukas siivoaa itse. Ei mennyt läpi. 


Toinen juttu, joka pomppaa nykyään esiin joka viikko, on "sisustaminen". Se voi olla ihan mitä tahansa piirtämisestä askarteluun. Viimeksi päätettiin teippailla sängyn reunat. Mua ottaa ihan älyttömästi aivoon, ettei tullut maalattua tota sänkyä silloin, kun se meille tuli. Kasattuna se ei oikein oo mahdollista, eikä järkevääkään.


Eilisellä huonekalukauppa-kierroksella ostettiin Jyskistä kolmella eurolla toi taulu. Siellä ois ollut muitakin kivoja, mutta kun näitäkään ei varsinaisesti tarvi.


Muuton Dots ei myöskään ole niitä kaikista tarpeellisimpia ostoksia, mutta tää tuli taannoin ostettua Seinäjoen reissulta ja paikkakin löytyi sopivasti isojen komeroiden vierestä. 


Ilmeisesti nää jutut nyt sit on sellaisia, jotka kuuluu ison tytön huoneeseen. Tehtiin eilen myös yks aavistuksen isompi, mutta edullinen hankinta tähän huoneeseen, mutta siitä lisää huomenna.

Mitenkäs teidän viikonloppu on kulunut? Toivottavasti ootte saaneet nauttia auringonpaisteesta. Mä oon tänään siivonnut yksikseni kämppää kevyet 6 tuntia. Nää on niitä hetkiä, jolloin haaveet lisäneliöistä unohtuu. Mä oon ihan loppu ja pitäis vielä raahautua ruokakauppaan.


6 kommenttia :

 1. Tosi kiva huone! Paljon kivoja yksityiskohtia! Meillä olisi varmaan sama edessä tässä lähivuosina; vaaleanpunaisesta prinsessahuoneesta muutos "isojen tyttöjen" huoneeksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meillä tyttö on innostunut sisustusjutuista vasta ihan viime aikoina. Nyt sitten kärsin siitä, että oon opettanut sen design-bongariksi. Vepsäläisen myyjääkin nauratti, kun neiti kierteli liikkeessä ja intoili esineistä mainiten niiden oikeat nimet :D

   Poista
 2. Selvästi on ison tytön huone. Tosi kiva! :) Meillä on tuo sama sänky ja harmittaa kans ettei tullut maalattua noita puuosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Koko ajan mennään pparempaan suuntaan, kun tavara vähenee.
   Meidän sänky tuli käytettynä ja osittain koottuna, joten purkutöihin ois toki joutunut silloinkin. Jos ois pari ylimääräistä vapaapäivää, niin saattaisin tarttua pensseliin.

   Poista
 3. Hei hitto miten kivalta näyttää!!! Mun viikkis on mennyt juhliessa ristiäisiä<3 IHANA toi punainen laukkukin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voi miten kiva tapa viettää viikonloppua. Voittaa mun siivous- ja pyykkirumban ihan sata nolla :)

   Poista