.

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

PönttölöytöTänään piipahdettiin tyttären kanssa kirpparilla. Kovin on köyhiksi jääneet meikäläisen saaliit viime aikoina ja lähinnä oon raahannut kotiin kirjoja ja pokkareita. Tällä kertaa sorruin ostamaan jotain muutakin ihan vain siksi, että tää oli kiva ja hinta oli kohdillaan.


Kiva pesuainetynnyri lähti mukaan kolmella eurolla. Jotenkin ironista, että minä; pesupallojen ja nestemäisten pesuaineiden suurkuluttaja kannan sitten kotiini jotain tällaista. Mutta mäpäs ajattelinkin tälle jotain toisenlaista käyttöä.


Mun mielestä tää nimittäin sopis loistavasti talveksi meidän etupihalle hiekoitusastiaksi. Tollasen postimerkin kokoisen pihan hiekoittais helposti tällä varustelulla. Täytyy vaan kääntää teksti seinää vasten, niin lapiokin on samalla helposti saatavilla.


Myönnän, että käyttötarkoitus on vähän väkisin keksitty. Tähän saakka on nimittäin pärjätty ilman. Oon vain sirotellut merisuolaa suoraan paketista pahimpiin jäätiköihin. Tää oli yks niistä ostoksista, jolle oli pakko keksiä jotain käyttöä, koska en voinut sitä ohittaakaan. 

Harmi, kun en tiedä, onko täällä joskus säilytetty pesuainetta. Se vähän rajoittaa käyttötarkoitusten keksimistä. Keksisitkö sä jonkun paremman idean? Mä taidan nyt aluksi kiikuttaa tän kylppäriin pesupussia ja muuta pyykkisälää säilömään. 

Aurinkoista sunnuntain jatkoa teille. Täällä on jatkettu pakollisten kotihommien parissa ja Fatboytkin on vihdoin pesty. Seuraavaksi taidan huilata hetkisen. On nää mun viikonloput aina melkoisia työleirejä. Sen siitä saa, kun ei arkisin tee mitään ylimääräistä :)


4 kommenttia :

 1. No mutta pakkohan tuo oli pelastaa - kyllä sille vielä käyttöä löytyy - jos ei muussa niin sitten sen hiekan säilyttämiseen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin uskon, että nää kolme euroa tuli sijoitettua ihan hyvin riippumatta pöntön lopullisesta käyttötarkoituksesta.

   Poista
 2. Ja mä kun just voisin tarvita tollasen tiskikone tableteille! Mutta kyllä tolle aina käyttöö löytyy, hiekalle hyvä ja vaikka kukka-pyttynä. Söpöt saippuat ja huikeen hienot pallovalot, sää se keksit ja jaksat!
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin uskon, että tälle jotain käyttöä löytyy, vaikka väkisin :)
   Kiitos vain, mutta kyllä sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy vieläkin ahkerampi nainen.
   Ihanaa viikkoa teille myös!

   Poista