.

lauantai 27. syyskuuta 2014

DIY: Simppeli amppeliMeidän kodissa ei oo yhtäkään ikkunalautaa. Eikä ylipäätään mahdollisuutta laittaa mitään suoraan ikkunan eteen. Ei se oo pahemmin haitannut, koska ei meillä oo koskaan ollut kukkiakaan. Nyt tuo yksi kasvi yllätti positiivisesti selviämällä kesän ulkona ja pitihän sille koittaa väkisin keksiä jokin valoisa paikka täältä sisältäkin.


Hain Sinooperista pakkauksen sellaisia ilmapalloihin tarkoitettuja keppejä ja väsäsin niistä amppelin.


Vähän oli hankala löytää sopivaa narua, jonka sais pujotettua putkesta, mutta ois kuitenkin niin paksua, ettei kiristyessään halkaise ohutta putkea. Päädyin lopulta käyttämään alaosaan juuttinarua ja suoraan yläosaan kaksinkertaista puuvillalankaa. Toivottavasti kestävät.
Vielä vihertää. Ja lehtien pudottelukin tais olla jonkin sisään siirtämisestä johtuva reaktio. Katsotaan, miten tää tässä talvesta selviää. Valoisampaa paikkaa ei meiltä löydy, joten jos vaan muistan kastella aina välillä, niin oon mielestäni kaikkeni tehnyt.

Mitenkäs teidän lauantai on sujunut? Mulla on jotenkin sunnuntaifiilis, enkä oikein osaa tehdä mitään. Keskittymiskyky kestää tasan vartin ja sit jo alkaa kyllästyttää. Onneksi sen yhden vartin jaksoin keskittyä imurointiin alakerrassa ja myöhemmin toisen yläkerrassa, joten välttämätöntä pakkoa ei oo enää minkään asian suorittamisen suhteen. Taidan koittaa seuraavaksi keskittyä vartin johonkin kivaan lehteen.

Kivaa viikonlopun jatkoa! 
Arvonta muuten päättyy tänään ja huomenna selviää voittaja.


6 kommenttia :

 1. Oii näppärän amppelin olet värkännyt,tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tää oli melko helppo tehdessä sovellettu versio. Metalliputkesta saisi upeita ja kestävämpiä, mutta toivottavasti tämänkin jaksaa kannatella kasvia ensi kevääseen saakka.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Vähän mua hirvittää, että kestääkö noi muoviputket. Leikatut reunat halkeilivat heti vähän. Ei ois kiva herätä yöllä kolinaan ja multasateeseen :)

   Poista
 3. Hitsi miten kiva ja persoonallinen idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon joskus bongannut idean varmaankin jostain blogista, mutta päätin tehdä omani ihan fiilispohjalta ilman sen kummempia ohjeita. Hyvin meni näinkin, kunhan nyt kestäiskin :)

   Poista