.

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Tekemättömiä hommia


..ja puuttuvia ideoita.

Tää isompi eteinen on ok, mutta peilistä heijastuu se murheenkryyni.


Naulakko on edelleen vailla kunnon kiinnitystä, koska se vaatisi vanhojen reikien pakkeloinnin ja seinän maalaamisen. Mulla ei oo kuitenkaan mitään käsitystä, mitä teen noiden lintunaulakkojen kanssa. Nyt jo tiedän, että niistä pari täytyy käytännöllisyydenkin takia jättää tohon matalammalle tasolle, mutta asettelu ei oo kovin yksinkertaista ja kokeilun vuoksi ei kantavaa betoniseinää porailla.


Taas aletaan elää sitä vuodenaikaa, että pipot ja lapaset valtaavat ton olemattoman pienen tilan ja joku kätevä systeemi pitäis lapsen tamineille keksiä. Oisko olemassa jotain roikkuvaa kangaskassia parempaa vaihtoehtoa? Hylly ei ole järkevä vaihtoehto, koska se pitäis laittaa pienen tilan vuoksi niin korkealle, ettei lapsi sinne yllä. 


Nyt taas ois hyvät neuvot kalliit, koska oma pää lyö tyhjää. Oisko sellainen seinään kiinnitettävä metallikori ihan hirveen näköinen hökötys? Ja mihin kohtaan sen sitten laittais, että myös matalille naulakoille jäis tilaa? Mä inhoan tällaisia 1,5 neliön tiloja, joissa toimivaa ratkaisua tuntuu olevan lähes mahdoton keksiä.

Kun ongelmat on tätä luokkaa, voi kai todeta, että täällä on kaikki ok. Toivottavasti teilläkin. Täällä ilta vierähti melkein huomaamatta ystävän kanssa kirpparikamoja hinnoitellen. Huomenna täyttyy kimppapöytä lähikirpparilla. Nyt iltapalaa ja unille. 


7 kommenttia :

 1. Ikea Trones kenkäkaapit. Meillä juurikin kapeassa tilassa pipoja ja hanskoja varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin löytyy niitä valmiina vaatehuoneesta, mutta toi tila on oikeasti niin mini, että yhdenkin Trones-kaapin laitto tarkoittaisi automaattisesti myös matalammalla olevien naulakoiden poistamista. Harmi sinänsä, koska toi ratkaisu ois muuten varmasti toimiva.

   Poista
 2. Samaa tulin sanomaan! Meilläkin on seinässä Ikean trones kenkäkaappeja. Jokaisella mukulalla oma "postilaatikko" niinkuin ne sanoo. Sinne menee helposti pipot ja hanskat piiloon! On kapea ja helppo käyttää. Meillä nimittäin vajaa kolmivuotiaskin osaa laittaa sinne hanskansa ja piponsa ja eteinen pysyy siistinä niistä. Nehän ei siis ole tolleen kolmen pylväissä niinku tässä kuvassa:

  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30110832/#/10031987

  Vaan jokainen oma boxinsa, että saa asetella miten lystää tai laittaa vaan yhden jos ei enemmälle ole tarvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltäkin noita löytyis ja oon niitä joskus muistaakseni tohon sovitellutkin. Ongelmana on vain se, että toi tila on niin olemattoman pieni, että Tronesin lisäämällä joutuisi jättämään kaikki yksittäiset naulakot pois.
   Trones ois varmasti kätevämpi vaihtoehto kuin nykyinen korikassi naulakossa, mutta en vaan keksi, miten sen sais tohon tilaan mahtumaan. Oispa edes 30cm lisää tilaa *syvä huokaus*.

   Poista
 3. Mallaile kuvankäsittelyllä noita naulakoita ym. niin säästyt turhalta työltä! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on oikeesti loistava idea. Kiitos.
   Ainoa ongelma on se, ettei tota seinää mahdu kuvaamaan suoraan edestä, kun tila on niin pieni :)

   Poista
 4. Kiitos kommentistasi. Kiva, että kommentoit :)
  Oon täysin samaa mieltä tosta, että tää naulakko on parhaimmillaan tyhjänä. Meillä tuo toimii vierasnaulakkona, eli onkin pääsääntöisesti täysin tyhjä. Aikuisten vaatteet säilytetään isomman eteisen komeroissa, joten vain nuoren neidin ulkovaatteet ja aikuisten kengät ovat tässä tilassa. Meillä ei valitettavasti ole tuolle naulakolle mitään muuta mahdollista paikkaa. Siitä syystä se viettikin ensimmäisen viikkonsa pahvilaatikossa, koska jotenkin se koko kotioloissa pääsi yllättämään. Myymälässähän tuo ei näytä yhtään noin suurelta :)
  Mutta noi Ikean keittiösäilytysideat on kyllä hyviä ja aionkin oikein ajan kanssa funtsia, josko sieltä löytyisi ratkaisu tähän hankalaan minitilaan. Kiitos hyvistä vinkeistä ja kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista