.

tiistai 2. syyskuuta 2014

The TigerPäätin esitellä teille vielä loputkin Tigerista ostamani pikkujutut kerralla, koska näiden liittäminen mihinkään varsinaiseen asiayhteyteen on melko haasteellista. Mä kun haalin tätä paperitavaraa ja askartelukrääsää jatkuvasti ja joka paikasta.


Kiva pahvinen koottava lokerikko oli pakko ostaa, vaikkei mitoista ollut pakkauksessa mitään mainintaa. Toivoin salaa, että saisin tän sovitettua johonkin laatikkoon pikkusälää säilömään. Onneksi korkeus oli täydellinen kylppäriin ja sain meikkejä, pinnejä ja muuta pientä tavaraa järjestykseen.


Tarralappujahan aina tarvitsee. Ja kun niitä myytiin noin somassa ja kivassa minikansiossa ja hintaa tais olla euro, niin sorruinhan minä. Tietenkin. Paperiklipsejä en olisi tarvinnut, mutta nää kuvioidut oli niin paljon niitä mun vanhoja kivemmat, että ostin kuitenkin. Magneettiarkit oli ideana niin hauskat, et näitä aion kokeilla jo tänään. Saa nuori neiti taiteilla näitä vaikka lahjoiksi. Ellen kuluta kaikkea itse.


Nyt on ne vähäiset ostokset esitelty ja huomenna sitten jotain ihan muuta. Mä kyllä kärsin näistä pimenevistä illoista. Siinä vaiheessa, kun kämpässä vois ajatella jotain kuvaavansa on jo ihan liian pimeää meikäläisen kuvaustaidoille. Koskahan ois oikeesti aikaa, inspiraatiota ja keskittymiskykyä kuvaustaitojen opetteluun. Koittakaahan taas kestää näitä keinovaloräpsyjä.2 kommenttia :

  1. Tuo koottava laatikko on kyllä kätevä - kiitos vinkistä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä. Täytyy ehkä ostaa toinenkin, jos sattuu pääsemään lähiaikoina Tigeriin.Oli aika kätevä kaaoksenhallintaan.

      Poista