.

maanantai 29. syyskuuta 2014

Aika siistiäMä siivoan harvoin koko kämpän kerralla. Tai edes saman päivän aikana. Silloin harvoin, kun sellainen ihme tapahtuu, mun on aina urakan päätteeksi kierrettävä pitkin kämppää ja kuvattava se ihmeellinen hetki talteen. Se hetki, kun kaikkialla on siistiä, kestää meillä korkeintaan seuraavaan ruokailuun saakka. Näistä päivistä jää välillä arkistojen kätköihin sellaisia kuvia, joissa ei varsinaisesti oo mitään pointtia, eikä varsinkaan mitään uutta, mutta kun ne kerran on tullut räpsittyä, niin päätin ne myös julkaista; kaikki kerralla.


Tytön huoneen kuvista osa on jo aiemmin julkaistu siinä postauksessa, jossa parvisänky oli kääntynyt matalaksi versioksi parin tunnin hikoilun ja kiroilun jälkeen. Meillä muuten nukutaan taas omassa sängyssä. Jes!!!


Keittiön ja olohuoneen seinä odottelee uutta maalipintaa. Se tulee peittämään alleen tuon tekstin. En oo vaan vielä päättänyt, vetäisenkö vain uuden maalin, vai valkoisen struktuuripinnan. 


Siivouspäivänä tein myös sen mattotestauksen, jossa osan kuvista julkaisinkin. Uuden sohvan tultua täytyy kokeilla Stockholm Randeja uudelleen.


Työpiste on äärimmäisen harvoin tässä kunnossa. Syy jatkuvaan epäjärjestykseen löytyy sijainnista. Eteisessä sijaitseva pöytä on kuin luotu keräämään ylleen kaikki taskun pohjalla majailevat tavarat.


Ja keittiön verho puuttuu edelleen. Malli ja visio on selkeä, mutta innostus ja toteutus puuttuvat.Ostin muuten yhden purkin patterimaalia, mutta voikos niitä maalata, jos ne on aavistuksen lämpimät? Pitäiskö olla kokonaan pois päältä, vai riittääkö se, ettei patteri oo kuuma? Ei taas tietenkään voinut tätäkään asiaa keksiä kesällä toteutettavaksi :)

Hyvää alkanutta viikkoa!


2 kommenttia :

  1. Helpompi levittää maalia, jos patteri on kylmä, sanoo Paappa. Siis maali yrittää kuivua pensseliin, jos on lämmin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sit täytyy ottaa projekti pikaisesti työn alle. Pakkasella ei viitsi pattereita väännellä kiinni.

      Poista