.

perjantai 12. heinäkuuta 2013

KioskiyrittäjäMulla ois taas pienimuotoinen rakennusprojekti odottamassa toteutusta. Tässä on kuitenkin vaan sellainen pieni ongelma, ettei meillä oo tälle rakennelmalle minkäänlaista paikkaa.

Tytär nimittäin haluaa omaan huoneeseensa kioskin. Sellaisen jonkun mökki-tyyppisen rakennelman, josta vois sit myydä meille muille rakkaudella kokattuja leikkiruokia.


Kuva lainattu Täältä
Oishan näitä valmiitakin ratkaisuja olemassa, mutta auts, mitä hintoja!


Kuva lainattu täältä

Joku tällainen simppeli miellyttäis mun silmää eniten. En kuitenkaan aio esitellä näitä tulevalle yrittäjälle, koska ihan varmasti hän haluais tän viimeisen...

Prinsessa Leikkimökki
Kuva lainattu täältä

Mua ei kuitenkaan oikeesti miellytä näistä mikään vaihtoehto kovin paljoa. Johtuu ihan siitä, etten haluais tällaista "umpinaista" rakennelmaa nököttämään keskelle huonetta.
Mua miellyttäis eniten joku tällainen Light House-tyyppinen ratkaisu. Jos tekis vain kehikon rimoista ja sit seinät kankaasta. Seinäkankaat vois sit kiinnittää tarranauhoilla tms. jolloin ne ois helppo tarvittaessa poistaa.


Kuva lainattu täältä 
Mut mihin me tällainen mahdutettais. Oon miettinyt, et ilman seiniä tonne vois tökätä sängyn sisään ja menis siinä katoksena. Mut menis se huone siltikin ihan tukkoon ja huonekalujärjestys uusiksi.
Toinen vaihtoehto ois parvisänky, jonka alle vois rakennella yksinkertaisen kioskin. Mut mistä löytyis pieni parvisänky? Noita isoja n. 140cm leveitä on paljonkin kaupan, mut ei me niin suurta tarvita eikä haluta. Laitoin nyt paikallisille Fb-kirppareille ostoilmoituksen ja katsotaan, josko jostain löytyis sopiva sänky. Uutta en ihan periaatteesta ala ostamaan, koska tää kioskivillitys saattaa sit loppua melko nopeastikin.
Onko jollain tarjota jotain hyvää ideaa, vai yritänkö saada tyttären unohtamaan koko jutun. Ja tän siis pitäis olla nimenomaan kioski. Teltta ei kelpaa (valitettavasti, koska niitä meillä ois).
Onko lapset olleet aina muka näin vaativia? ;)6 kommenttia :

 1. Meillä ainaki tyydytään hyvin vähään. Eikumitensenyoli??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein alkaa päässä soida se biisi. "Kun mikään ei riitä..." :D

   Poista
 2. Miten olisi Ikeasta leikkikauppa Skylta? http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30245727/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa loistoidea. Kiitos. Tällainen on mennyt multa ihan ohi. Nyt täytyy vaan ylipuhua siippa kesälomalla Ikea-reissulle :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tässä on nimenomaan se ongelma, et kyseinen pömpelikin pitäis vielä mahduttaa tonne omaan huoneeseen. Tai ehkä mieluiten olohuoneeseen, mutta sen kielsin. Mut sisälle se on kuulemma saatava.

   Poista