.

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Sormi lipsahti; ainakin 4 kertaaKävin vain pikaisesti katsomaan H&M Homen nettivalikoimaa. Ajattelin vaan vähän kurkistella uutuuksia, kun en mä mitään silleen tarvi.
Olihan siellä kaikenlaista kivaa. Ja edullista. Mut mä vaan katselin ja haaveilin.

Parin tuotteen kohdalla vissiin sähläsin jotain ja onnistuin jotenkin mystisesti klikkaamaan sitä "siirrä ostoskoriin" -nappulaa. Mut eihän sillä väliä oo, vaikka koriin klikkaakin, kun ei sit kuitenkaan klikkaa sinne kassalle saakka :)
  

  Sit mulle tuli sellainen vähän sumuinen hetki. Mulla on ihan sellainen fiilis, niinku oisin syöttänyt sinne maksutietoja. Mut voi toki olla et näin vaan unta. Mähän en tosiaan mitään tarvi.Kuvat lainattu täältä


Kyllä mua ihan vähän jännittää, et tuleekohan mulle joku paketti jossain vaiheessa. Tai ehkä se oli sittenkin vaan unta ;) Eiks se oo kuitenkin ihan mahdollista, et tollanen tilausvahvistus voi tulla sähköpostiin vahingossakin??8 kommenttia :

 1. Ettet vain ois nähny unta ;D Mä taidan nyt lähteä päiväunille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla :)
   Yritä säkin nähdä jotain tällaisia shoppailu-unia ;)

   Poista
 2. Kyse on ihan taatusti väärinkäsityksestä ;) Kun olin äitiyslomalla, ei ollut yksi eikä kaksi kertaa kun postia hakiessa piti ihan miettiä että kuka meille on tilannut jotain...! Illan hämyssä kun tuli selailtua nettikauppa jos toinenkin. Ebay oli mun pahin paikka, sieltä tuli ja tuli ja tuli tavaraa vaikka mä en kyllä tunnusta mitään ostaneeni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli toi vastaavanlainen meininki Huuto.net-huuman alkuaikoina. Paketteja tuli, enkä osannut ees aina arvailla sisältöä :) Ehkä tulivat vahingossa väärään osoitteeseen ;)

   Se on oikeesti hirvee tunne, kun ei muista tehneensä jotain (vaikka ois ollut selvinpäin) :D

   Poista
 3. Hehe! Kerrankos sitä lipsahtaa tai siis 4 kertaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on just tätä, kun läppärin hiirtä käyttää. Voi joskus vahingossa lipsahtaa ;)

   Poista