.

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Lazy SundayTänään musta tuntuu, etten oo saanut mitään aikaiseksi. Oon aina aloittanut jotain, mutta mitään en oo saanut valmiiksi. Tai sit oon vaan miettinyt jotain tekeväni ja luopunut ajatuksesta ennen kuin oon saanut edes aloitettua.
Täällä tuli yöllä vettä ihan kaatamalla ja tääkin päivä on ollut jotenkin alakuloisen synkkä. Tällaisina päivinä musta ei oikeesti oo mihinkään. Voisin maata sängyssä hyvän kirjan kanssa koko päivän.
Käväistiin kuitenkin pikaisesti lähikirpparilla ja poimittiin paluumatkalla rähjäinen kukkakimppu.
Vähän oon saanut keittiötä siistittyä ja aseteltua tavaroita uusiksi. Kulmahyllyssä nököttävät arkiset jutut nätisti sovussa keskenään.
Annon ison kaatimen löysin muuten ennen juhannusta 3 eurolla poistokorista. Syynä se, että pohjaan on tekovaiheessa jumittunut ylimääräinen lasinpala. Aikani sitä tökin pulloharjalla ja muilla työkaluilla, eikä se hievahtanutkaan. Ei siis tarvi pelätä, että se sieltä kenenkään vesilasiin irtoaisi.
Tillli pääsee ihan pian kermaviilikastikkeeseen, mut kyllä se kivalta näyttäis tossa yrttiruukussakin (ainakin muutaman päivän).
Rihkamaa, romua ja risainia samassa kuvassa. Kulho on kirppislöytö, sirottimet Tigerista ja kulho Marimekon. Nää nököttävät tällä hetkellä ruokapöydällä. Kulhossa on pohjalla varmaan vielä pari karkkiakin.

Nyt alan tekeen ruokaa, ettei mee tämäkin päivä ihan hukkaan. Toivottavasti teillä on ollut kivempi sunnuntai. Toivotaan, että täälläkin hyvä ruoka tois paremman mielen.
4 kommenttia :

 1. Hurjan nättejä kaikkia esineitä sulla täällä :). Se on niin ärsyttävä tunne kun tuntuu ettei saa mitään oikeen alkuun tai loppuun, mutta niitäkin päiviä vaan tarvitaan, ei voi minkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Sadepäivät on mulle perinteisesti aina tällaisia. Mut nää saamattomat päivät on vaan suorittajalle henkisesti raskaita :)
   Löysin kommenttisi perusteella blogiisi ja aion tutustua paremmalla ajalla enemmän. Ainakin ihania eläinvauvoja oli heti kuvissa :)

   Poista
 2. Välillä on vaan hyvä olla eikä aina tarvii tehdä ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä. Senkun vain muistais ja osais nauttia tekemättömyydestä. Mulla vaan tulee siitä aina morkkis ja ottaa päähän, kun ei saa mitään aikaan.

   Poista