.

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Jotain pientä...Kerrankin on mennyt viikonloppu melkein tekemättä mitään. Vain pakolliset kotihommat on hoidettu, mutta muuten on aikaa kulutettu lähinnä auringossa istumalla. Jotain todella pientä on kuitenkin sisätiloissa tehty.
Kävin muutama päivä sitten ostamassa tollasen tarjottimen (tai mikähän toi nyt on) pöydälle kaukosäädinten alustaksi. Jotenkin vierastan edelleen vähän tota lasipintaa, eikä suoraan lasin päälle oo kiva laittaa juuri mitään tavaroita.
Tohon noi nyt just sopii ja jotenkin on kiva, et tarjotin on jotain muuta kuin mustaa tai valkoista :)
Siippa muuten kuulemma vihaa tota pöytää, eikä se kuulemma ees sovi meille yhtään. Siihen lyö varpaansa, eikä siihen voi laittaa tietokonetta...jne.  :)
Eilen terassilla istuskellesssani tuhrasin junan pyörät mustalla maalilla. Nyt sopii vähän paremmin tohon paikalleen.
Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille. Mä jatkan täällä tätä olemista ja yritän olla tekemättä yhtään mitään loppuiltanakaan. Joskus tekee kyl hyvää vaan olla ja stressata niistä tekemättömistä jutuista taas sitten huomenna, kun ei oo aikaa niiden tekemiseen :)4 kommenttia :

 1. Tarjotin on kaunis! Pehmentää kivasti tuota pöytää - josta tykkään!
  Aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös, et tarjotin on vähän eri paria muiden tavaroiden kanssa.
   Lämpöistä viikkoa teille :)

   Poista
 2. Ihanaa vaan olla. Mekin siskon luona kylässä ja yrittänyt vain rentoutua ja nauttia olosta!! Sitten kun arki alkaa niin voi taas olla ahkera ja reipas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin yritän nyt taas ottaa itseäni niskasta kiinni, kun arki alkoi. Varmaan heittäydyn sit lomalla ihan toimettomaksi :)

   Poista