.

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Korit kiertoon


Vaihteeksi piti järkkäillä vähän keittiössä. Lähinnä siirtelin olemassaolevia koreja eri paikoille ja uusiin käyttötarkoituksiin.

Tasolla aiemmin majaillut metallikori sai sisällökseen rullattuja keittiöpyyhkeitä ja päätyi lopulta kaappiin.
Tänään löysin eurolla kirpparilta tollasen symppiksen siivouskorin. Tai joku pullokori toi varmaan on, mut sinne sai kätevästi tiskiaineet ja yleispuhdistusaineen. Tääkin päätyi lopulta kaapin sisäpuolelle.
Aiemmin tasolla kirjeposteja säilönyt valkoinen metallikori päätyi myös kaappiin. Tajusin tän olevan mitoiltaan ihan täydellinen allaskaapin oveen. On tullut shoppailtua viime aikoina kymmenittäin erilaisia keittiöpyyhkeitä, jotka on sit pursuilleet kaapeista ulos. Nyt pääsivät koriin odottamaan käyttöä.
Alakuvasta näkyy, miten täydellisesti natsaa toi korkeus. Syvyyskin oli yläreunassa ihan maksimi. Senttikin enemmän, niin ois tullut allas vastaan.
Kaappeja kolutessa tuli vastaan Amanda B:n purkissa ollut kortti. Eiks oo symppis? Mä säilön aina kaikki tällaiset jonnekin kaappien uumeniin, kun en malta heittää pois :)
Kivaa alkanutta viikkoa kaikille.
Kirjautuneita lukijoita on tullut viikko viikolta lisää, samoin kuin Facebookin puolelle tykkääjiä. Lämpimästi tervetuloa jokaiselle :)4 kommenttia :

 1. Ihania järjestelyjä, olisipa mullakin hieman enempi tilaa niin saisi kätsysti monet jutut järjestettyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullakin on aika paljon vielä parannettavaa järjestyksen suhteen. Keittiön kaapit ei todellakaan oo esittelykelpoisia :)

   Poista
 2. Kivoja noi metallikorit järjestyksenpidossa! Vitsit ku meikäläinenkin keksis jotain vastaavaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metallikorit on kyl kivoja. Ja kestää katsettakin pääsääntöisesti muovisia paremmin. Mullakin nää kaikki on kirpparilöytöjä.
   Toivottavasti sulle tulee myös jotain kivoja säilytysjuttuja vastaan.

   Poista