.

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Pöytä paikallaan

Se ois nyt siinä. Siis pöytä omalla paikallaan. Vähän piti tehdä muutakin pientä muutosta, ettei tila ois mennyt liian ahtaaksi.
Sohvan divaaniosa vaihtoi jälleen puolta ja musta rahi siirtyi ainakin toistaiseksi makkariin.
Uusi aiemmin esitelty "salmiakkikuvioinen" tyyny ei oo muuten vieläkään päässyt sohvalle saakka. Oon ollut vähän laiska sisustaja, koska en oo pahemmin ollut kotona muutamaan päivään.Hienosti viskattu toi viltti käsinojalle. Mut tässä onkin taas tarkoitus katsoo niinku tota pöytää :)
Vanha olohuoneen pöytä nököttää edelleen kuvan ulkopuolella. Jos mun silmä (ja muut perheenjäsenet) tottuvat uuteen pöytään, niin Ikean pöytä saa siirtyä partsille.
On toi hurjan suuri vanhaan verrattuna, vaikka onkin huomattavasti keveämmän näköinen. Jännä nähdä, miten nopeesti tähän kertyy kaikkea käsittämätöntä rojua päälle. Vanhassa oli se hyvä puoli, ettei siihen mahtunut mitään ylimääräistä.6 kommenttia :

 1. Sopii mun mielestä tosi hyvin! Kuin tehty teille.:) Tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä siihen alkoi iltaa myöten silmä tottua. Ehkäpä se tuli jäädäkseen :)

   Poista
 2. Mäkin tykkään! Hienosti sopii ja toi kollaasiseinä...aah :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä pöytä taitaa päätyä niiden hyvien kirpparilöytöjen kategoriaan.
   Kollaasiseinä ei oo nyt hetkeen saanut täydennystä, mut varmasti siihen vielä jotain tulee :)

   Poista
 3. Sopiihan tuo, melkein kuin pöytää ei edes olisi. Sulautuu tosi hyvin mustana tuohon mattoon ja kun kansi on lasia niin tosiaan on kuin ei olisi pöytää ollenkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä meinasin kävellä sen yli 3 krt eilen. Onneks iltaa myöten siihen alkoi kertymään sen verran tavaraa, et erottui paremmin :)

   Poista