.

tiistai 30. heinäkuuta 2013

Valkoista harmaaseen päivään


Täällä sataa toista päivää putkeen lähes taukoamatta. Päätin nyt kuitenkin räpsiä vähän olkkarikuvia, vaikka olikin pakko kuvailla salamalla ja ikkunasta näkyy kaikki sateeseen jääneet romut teltasta kengurupalloon.
Nyt on siis verhot vaihtuneet ja pari valkoista koristetyynynpäällistä korvanneet kolmiokuvioiset. Aina silittäessä mä mietin, et inhoanko silittämistä siks, et mä oon siinä surkee, vai oonko siinä surkee siks, et vihaan sitä hommaa? Tää on tällainen muna vai kana-tyyppinen dilemma.
Alakuvassa näkyy telttaa ja muitakin takapihan hienoja sisustuselementtejä.Meillä ei oo muuten varmaan ikinä missään ollut kokonaan valkoisia verhoja. Mun silmä ei oo näihin vielä tottunut. On ne jotenkin kivan huomaamattomat, kun verhot on pakko kuitenkin olla. Meillä menee nimittäin putket pintavetona molempien verhojen takana.


Hienosti jäänyt toi verhon alareuna myttyyn, kun just sinne imurilla kävin sohimassa. En nyt jaksanut sen takia kuitenkaan ottaa uutta kuvaa :)
Toivottavasti huomenna paistais jo aurinko. Kolmas päivä sisätiloissa ois oikeesti jo liikaa. Onneksi loppuviikosta pitäis taas olla helteistä ja aurinkoista. Sitä odotellessa...
9 kommenttia :

 1. Kauniilta näyttää niin verhot, kuin koko huone!
  Ja eikös kesällä kuulu olla ulkona kaikkiea kivaa telttaa ja palloa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meillä ainakin riittää tota tavaraa terassilla ja takapihalla :)

   Poista
 2. Valkoinen lisää kyllä avaruutta ja valoisuutta, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä tykkään myös, mut jännä, miten kestää tottua erilaiseen.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos. Mä tykkään myös. Jotenki keveämpi ja ehdottomasto valoisampi.

   Poista
 4. Näyttää tosi hyvältä ja raikkaalta!
  Mitä nuo verhot maksoi? Mun piti käydä tänään anttilas mut en sitten jaksanut, jospa huomenna :) Valkoiset verhot tarvisin myös olkkariin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot oli muistaakseni 25€/kpl. Noi oli ihan perusverhot ilman mitään extraa. Mä en vaan noitakaan saanut sileinä ikkunaan asti :)

   Poista