.

torstai 11. heinäkuuta 2013

PallorahiFacebookin puolella ilmoitinkin pari viikkoa sitten olleeni muuttoapuna. Sen jälkeen tarjouduin tekemään veljen tytöille uuteen huoneeseen pallorahin, joita meilläkin pyörii muutama ympäri kämppää. Pallo oli tervetullut, eikä väritoiveitakaan esitetty. Päätin sitten valita täysin omavaltaisesti erilaisia kangaskuoseja palloon. Onneksi kankaita meillä riittää.Alkuperäinen ohje muuten löytyy Marimekon SurRur-kirjasta. Tää on kyllä oikeesti niin simppeli, et menee ilman ohjeitakin. Ja kaavatkin pystyy toteuttamaan kuka tahansa.
Täytteeksi kelpaa loistavasti vanhat pestyt tyynyt, joita meille lähipiiri roudaa ihan pyytämättä. Muutama tyyny on aina odottamassa teurastusta kaapissa.Yläkuvassa siis vain osa paloista. Osa oli vielä tyttärellä täytettävinä. Paloja on siis 12 kpl.
Saatiimpa näiden kuvien myötä vähän väriä tähän blogiin :) Pallo valmis ja aikaa meni ehkä 2,5h. Eniten aikaa menee oikeesti noiden kankaiden leikkaamiseen ja pallon kokoamiseen. Osat ompelee ainakin saumurilla reilussa vartissa.


4 kommenttia :

 1. Vitsit ku hieno! Oot niin kätevä.:) Minäkin ompelin nuorempana, mutta enää ei (muka) ehdi tai jaksa.:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä havahduin ompelemaan vasta vanhoilla päivilläni. Olin välillä monta vuotta täysin ilman konettakin. Mut on tää niin kausittaista, kun ei vaan jaksa raahata koneita edestakaisin, eikä toisaalta katsella niitä levälläänkään :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä nää meikäläisen ompelukset on aina sieltä helpoimmasta päästä. Ja aina pitää olla sellainen projekti, joka on päivässä valmis :)

   Poista