.

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Pientä muutosta ja kasarilöydön tuunaus

Keltaiset tyynynpäälliset lähtivät pyykkikoriin ja tilalle vaihdoin kaapista toisenkin mustan ja raidallisen. Näiden lisäksi uusin tyynyhankinta pääsi rivistön keskimmäiseksi.
Vastapäisellä seinällä ei oo paljon mitään muutosta tapahtunut, mutta näistä kuvista vähän näkee, miten toi pöytä olkkariin asettuu.
Hyllyistä ei oo keltainen vielä hävinnyt mihinkään ja saa toistaiseksi pysyä piristämässä. Ainakin kesän ajan.
Sit vielä pieni loppukevennys...

Muistattehan vielä 80-luvun hittilelun; Rubikin kuution? Meille tällainen kasarihelmi kulkeutui vanhempien kätköistä. Itse kuutio ei ollut vuosien varrella kärsinyt, mut väritarroja tutkiessa heräsi epäilys, et ihan kuin näiden paikkoja ois vaihdeltu muutaman kerran :)
Mä oon tällaisissa jutuissa ihan surkea. Palapelit on mun juttu, mut näihin muihin älyä vaativiin pulmiin ei mun aivokapasiteetti vaan riitä.

Tästä yksilöstä oli tarrat kuluneet osittain melkein värittömiksi ja osa tarroista repsotti. Ei myöskään ollut mitään varmutta siitä, että kyseistä kuutiota ois nykyisellään edes mahdollista ratkaista.

Päätin sit nyppiä kaikki vanhat tarrat pois ja leikellä tilalle fc-fixiä. Värivalikoima oli yllättäen melko rajallinen; tummaa harmaata, valkoista, hopeaa, vaaleaa harmaata, beigeä ja keltaista. Jopa musta oli päässyt loppumaan.
Nyt mä en sit uskalla tehdä tolle mitään, etten sekoita sitä taas :)

Muistaako joku muuten erään toisen kasarilelun nimen. Se oli n. 30cm pitkä käärmeen näköinen, yleensä
2-värinen systeemi, josta pystyi vääntelemään kaikenlaista. Ite muistan ainakin väännelleeni siitä pallon useita satoja kertoja :D8 kommenttia :

 1. Kyllä nuo musta-valkotyynyt on kyllä kivoja... itsekkin tekisi mieli vaihtaa uudet tyynyt sohvalle... täältäkin löytyy molemmat 80-luvun lelut, rubikinkuutiota en muista koskaan saaneeni valmiiksi ja siitä pitkästä jutusta tein koiran ööö... kuinkakohan monta kertaa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja tyynyjä on nykyään niin paljon, ettei osaa valita. Tai lopettaa ostamista ajoissa :)

   En mäkään oo tota kuutiota saanut koskaan tehtyä. Muistaakseni en kyllä oo kovin montaa kertaa viitsinyt ees kokeilla.
   Mä olin ihan unohtanut sen koiran. Mäkin oon tehnyt sen useampaan kertaan :D

   Poista
 2. Joo, muistan! Sellainen kolmio mato... :D Mä vihaan tuota Rubikin kuutiota, ikinä ei ole hermot kestänyt sen ratkaisemista. ;)
  Kiitos siis vinkistä, mä teen meille siitä sisustusesineen, ja väreinä onkin vain kahta. (Ehkä mä sitten ratkaisen sen!)
  Ja vaikea arvata, mutta mä tykkään tuosta sun tyyny kombosta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan :) Mäkin mietin, et tosta ois saanu hienon, kun ois liimannut siihen kaikkia erilaisia tarroja tai kuvioinut washilla.
   Pitää katsoa, jos myöhemmin tuunailis sitä lisää.

   Mä sorruin taas eilen tilaamaan tyynynpäällisiä, yllättäen mustavalkoisia. Mihinkähän mä ne sit laitan :D

   Poista
 3. Hieno tuli sun Rubikin kuutiosta! Mulla oli penskana sellainen ja muistan elävästi, miten ylpee olin, kun sain yhden sivun siitä valmiiksi. Luulin sen tosiaan olevan kovakin älyn näyte, kunnes joku ystävällinen sielu mulle armeliaasti kertoi, että idea olisi saada ne kaikki sivut, tai ainakin mahdollisimman moni, yhtäaikaa valmiiksi... Voi mikä antikliimaksi ;D Ja joo, ei munkaan aivokapasiteettini koskaan riittänyt sitä yhtä sivua pidemmälle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :) Vähemmästäkin sitä lapsi traumatisoituu :D
   Mä yritän nyt varjella tota, ettei se menis ihan sekaisin. Joutuis muuten uusimaan tarrat ;)

   Poista
 4. Hei vau, tuunatusta Rubikinkuutiostahan saa mageen sisustuselementin vaikkapa hyllyn päälle. Hyvä idis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellanen blingbling-kuutio ois magee. Hetken harkistin, mut ne ei kyllä pysyis kiinni, jos tätä joku haluais käännellä ja väännellä.

   Poista