.

torstai 4. heinäkuuta 2013

2 euron minimuutosTein tänään töiden jälkeen pikapyrähdyksen kirpparille. Tällä kertaa saalis ei ollut kummoinen, mut jotain kuitenkin. Kiikutin siis kotiin pari pientä kuutiohyllyä, tai mitä nää nyt sit on.

Onhan ne vähän kärsineitä, mut vetäisin mustaa washia reunoihin ja taas kestävät katsetta. Sit pitikin enää ratkaista kaks pientä pulmaa: 
1) Mihin nää laitetaan?
2) Mitä näihin laitetaan?

Aika normaalit pulmat mun ostosreissujen jälkeen :) 
Päätin sit laittaa ne eteisen kenkäkaapin päälle, jossa on ollut aina epämääräinen kokoelma erilaista säilytyspurkkia ja -laatikkoa. 
Noi purkit ja laatikot on pullollaan pinnejä, pampuloita, pantoja ja muuta "tukkasälää". Ylähyllyn laatikot siirsin tohon nyt olohuoneen hyllystä, jossa ne on nököttäneet tyhjillään jo kuukausia.
Myös toi nallefiguuri siirtyi olohuoneesta tänne. Mä en tiedä miks, mut se on mun mielestä vaan symppis. Tääkin tuli joskus meille kirpparilta 0,20 eurolla.
Viime postauksen Rubikin kuutiokin päätyi nyt toistaiseksi tohon nököttämään. On ainakin pienten käsien ulottumattomissa, etten joudu heti sitä ratkomaan.
Kirjainjunan ostin viime viikolla torilta. Renkaat on kyl pakko maalata, kunhan saan aikaiseks. Tytön junasta tuli vähän pidempi. Aiemmin siinä oli oma nimi, mut nyt sit piti omilla rahoilla ostaa vielä "Robin" ja "Cheek" siihen jatkoksi. 
(Kävin muuten just teippaamassa pari em. artistien julistetta lisää tyttären huoneeseen. Jos niitä tulee vielä yksikin lisää, niin joutuu teippaamaan sen ikkunaan.)
Ihan niinku toi juna huutais: "Kuka ei kuulu joukkoon?" Vähän on eri paria muiden tavaroiden kanssa.
Mä en oo tainnut ikinä sen enempää kertoilla meidän huonejärjestyksestä, mutta tätä vastapäätä on siis työpiste portaiden alla. Ja seinän takana on keittiö.10 kommenttia :

 1. Kiva blogi sinulla :) Onko tuo peilin kehys itse tuunattu vai valmiina ostettu? Näyttää mielenkiintoiselta varsinkin nyt, kun mietin mitä tekisi omalle, ihanan tummuneilla rimakehyksillä varustetulle peilille!

  Tervetuloa vastavierailulle http://kotinurkkauksessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toi peilinkehys onkin varsinainen projekti. Siitä postailin joskus blogin alkumetreillä täällä: http://kotikolmio.blogspot.fi/2013/02/erilainen-peili.html

   Tässäkin oli aluksi ruskeat puukehykset.

   Kiitos kutsusta. Poikkean ehdottomasti vierailulle :)

   Poista
 2. Kivan näköiset tuunasit ja muutenki hyvännäköinen kokonaisuus mustaa ja valkosta. Meillä lapsilla kans omat nimet noista junista. Täytyy varmaan kans harkita niiden tuunausta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toi paikka meillä kerää aina kaiken naisten krääsän, joten kiva saada siihenkin joskus jotain pientä muutosta.

   Noista junista tulis varmaan tosi kivat, jos maalais kokonaan. Mut ainakin renkaat on pakko maalata, kun häiritsevät niin kovaa :)

   Poista
 3. Hyvin tuunattu ja kiva kokonaisuus!Juna on just sopiva vastapari mustavalkoiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Junan puunväri on just kivan erilainen, mutta renkaiden punaisen kanssa mun silmään jo liian erilainen :)

   Poista
 4. Niin makee kokonaisuus ja hieno tuunaus! Jälleen kerran! :)) Onkohan mulla joka kerta samat kommentit. :D Tuo peili varsinkin aivan superkiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Älä välitä, mustakin tuntuu, et kommentoin aina samalla tavoin :) Peili on kyl varsinainen Kinder-yllätysten hautausmaa.

   Poista
 5. Siis noikin löydöt on upeat, varsinkin tuunauksen jälkeen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on ainakin niin monikäyttöiset, et varmaan näille jatkossakin meiltä paikka löytyy.

   Poista