.

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Ihanuuksia Elloksella


Ellos Home Beige Tyynynpäällinen


Ellos Home Harmaa Metallikori
Monen muun bloggaajan tavoin piti heti kuvaston saavuttua koota yhteen Elloksen uusimmat ihanuudet.
Ellos Home Musta Metallikori


Ellos on kyllä viime aikoina yllättänyt positiivisesti useampaan kertaan.  Taas löytyi paljon kivoja juttuja, jotka saisivat muuttaa meille koska tahansa.


Ellos Home Musta/valkoinen Harlequin-pussilakana



Metallikorit on ihania, samoin kuin graafiset kuviot tekstiileissä sekä erilaiset tekstit. En vaan kyllästy. Nää on kaikki sellaisia ikisuosikkeja. Onneks ovat olleet nyt tosi "in", koska valikoimat on sitä myöten laajentuneet huimasti.




Ellos Home Musta Paneeliverhot, 2/pakk




Tekstiverhot ovat hauska idea, mut ne ois kyllä oikeesti jo liikaa meille. Kangas on kuitenkin sen verran hauska, et voishan siitä toteuttaa jonkun projektin.




Wallpaper by ellos Musta Bonnie-taustatapetti, musta   


Nää mustavalkoiset tapetit on ihania. En vaan uskaltais kovin isoon seinään näitä laittaa, eikä meiltä tapetointikelpoista pienempää seinää oikein löydy.

Toi raita tosin saattais mennä isommallakin seinällä. Harmi, ettei tapetointi oo mun juttu. Maalitela pysyy käsissä paljon paremmin.


Wallpaper by ellos Musta Lester-tapetti, musta


En ehkä uskaltais mustavalkoista raitaa kuitenkaan maalata. Oli meinaan joskus melkoinen homma saada peitettyä pikkueteisen tummanharmaa kuviomaalaus. Muistaakseni 7 kerrosta sain telata ennen kuin jälki oli hyvää.

Täytyy nyt hetki harkita ennen ostosten tekoa. Mietityttää ne olohuoneen verhot ja sit meidän runkopatja tarttis uudet päälliset. Myös vaatehuoneen säilytyssysteemit on (toisen seinän osalta) edelleen ratkaisematta.

Onkos siellä ruudun toisella puolella jo tehty ostoslistaa tai klikattu tuotteet ostoskoriin? Mitäs mieltä olette Elloksen uutuuksista?




8 kommenttia :

  1. Ihan kivoja juttuja Elloksella oli, mutta voi olla, että mahdolliset klikkailut tapahtuu sitten syssymmällä. :) Nyt nautitaan kesästä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin aion hetken miettiä ostoksia ja odotella taas jotain kivoja alekuponkeja :)

      Poista
  2. Ihanat noi lakanat! Hyppii silmille kylläkin, mut aika cool :))!!
    Mä en ole kerennyt katsomaan mitään uusia juttuja enkä varmaan vähään aikaan kerkeäkään ;)! Huoh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei oo nyt hirveesti ollut shoppailuintoa, mut oon kyllä seuraillut tarjontaa. Sen taas tietää, et syksyn tullen tekee mieli alkaa sisustamaan ihan urakalla :)

      Poista
  3. Mun mielestä pitäis lailla kieltää nää Ellos-kavalkaadit blogeissa vielä, ja sallia ne vasta sit syksymmällä... Herättää ihan hirmuisia himoja, mikä on silkkaa köyhien kiusaamista keskellä kesää! Nih ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin sanottu :)
      Mieti, jos oikeesti ei sais postailla mistään shoppailuhalua herättävistä jutuista. Ois blogit tyhjää täynnä :D

      Poista
  4. Googletin raitatapetteja ja tänne mun tieni eksyi, taas :)
    Mä ajattelin että himpulat sentään, pitäiskö repäistä ja tapiseerata yksi makkarin seinä raidalliseksi? Mutta kun tuossa elloksen tapetissa on niin hurjan leveät raidat :(
    Mistäkähän löytäis kohtuuhintasta raitatapsua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollenkaan huono idea. Mä oon miettinyt joskus samaa, mut sit ois jo liikaa, kun on kuiteski kuosia päiväpeitossa ja tyynyissä ja verhoissa ja ja ja... Mut jos laittais sit vähän neutraalimmat tekstiilit, nii vois olla aika magee. Meillä on niin hailua toi makkarin raitatapetti. Se on ihan Prisman tai K-Raudan perusvalikoimasta. Ei ollut kallis, mutta onhan siitä jo aikaa..

      Poista