.

maanantai 29. heinäkuuta 2013

MakkarijuttujaEka virallinen lomapäivä on kääntynyt iltaan ja täällä se on ainakin ollut sadepäivä. No ainakin oon saanut paljon aikaan, vaikka loma on tästä päivästä ollut kaukana. 
Olohuoneen verhot on siirtyneet makkariin. Mua niin ärsyttää, et meillä on parvekkeen ovi ja tuuletusikkuna samalla puolella. Joutuu väkisin vetään toisen verhon "leveäksi" ja toisen tukkia tonne nurkkaan, ellei halua peittää koko ikkunaa. Mä en vaan tykkää, et tuuletusikkuna näkyy.
Laitoin noi sikahalvat tyynynpäälliset nyt makkariin, mut on ne kyllä tosi eriparia kaiken muun kanssa. Mut olkoot nyt hetken siinä.
Työpisteen päältä taulu siirtyi nyt tänne, kun uus krääsähylly vei sen paikan. Tossa oli koukku valmiiksi ja nyt toi seinä huutaa jotain taulun ja peilin väliin. Ideoita? Anyone?
Oven taa ruuvasin vuosi sitten ostamani naulakon, joka ei siinä ajassa ollut parempaakaan paikkaa löytänyt. Se jää sopivasti aukeavan oven taa piiloon.
Sain myös silitettyä ja ripustettua uudet verhot olkkariin, mutta niistä lisää joku toinen päivä. Alakerta ei tällä hetkellä oo ihan kuvauskelpoinen, koska oon just lähdössä roudaamaan tavaroita kirpparille myyntiin ja Ikea-kassit on vallanneet kämpän.
Kirpparireissun jälkeen oon lupautunut illaksi Stiga-pöytälätkämatsiin tytön kanssa, joten tiukkaa vääntöä on tiedossa. Mä oon siinä hommassa ihan surkee.

Huomenna lähdetään shoppailemaan, koska tänne on luvattu toinen sadepäivä putkeen, enkä kyl jaksa huomistakin viettää pelkästään kotitöiden parissa.
7 kommenttia :

 1. Sateista on täälläkin ja huomiseksi, myös vettä luvattu...ei kiva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainut positiivinen juttu sadepäivissä on se, et tulee sisälläkin tehtyä jotain pakollisia kotijuttuja. Mut en mä kyllä kovin montaa sadepäivää putkeen halua.

   Poista
 2. Sopiihan noi valkoiset tyynyt ihan kivasti!

  VastaaPoista
 3. Sopiihan noi valkoiset tyynyt ihan kivasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jotenkin vierastan kaikkea "kimaltavaa". Ehkä ne siks ei mun silmään oikein sovi. Mut jos ei niihin totu, niin eipä toi 3 euron sijoitus paljon kirpaise :)

   Poista
 4. Hauska yhdistelmä raitalakanat ja pallokuvioiset verhot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vaihtelua, kun värimaailma on kuitenkin edelleen yhtä rajoittunut :)

   Poista