.

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Melkein designiaMeiltä on puuttunut makkarista peili siitä saakka, kun vaihdettiin tytön kanssa huoneita vuosi sitten (tai kauankohan siitä jo mahtaa olla). Monesti oon miettinyt, et jonkinlainen peili ois kiva, kun edes vaatehuoneesta ei minkäänlaista peilauspintaa löydy. Mitään isoa en oo kaivannut, koska huone on muutenkin melko kompakti.


Strap peili pieni, harmaa


Hayn Strap miellyttää mun silmää, mutten oo hinnan takia sitä vakavissani koskaan ajatellut ostaa (pienin koko n. 160€). Ja mähän aina "teen-sen-ihan-ite"-naisena ajattelen, et samantyyppisen vois tuunailla itse, jos löytyis vaan sopiva peili jostain.Strap peili pieni, harmaa


Tänään ruokatunnin pikaisella kirpparipyrähdyksellä sopiva peili sit tuli vastaan. Tai ehkä mä paremminkin tulin sitä peiliä vastaan.

Ostin vitosella pienemmän luonnonvalkoisen muovikehyksisen peilin. Vieressä ois ollut isompi punainen, mutta muovipinnan tuunaaminen on vähän haasteellisempaa, joten jätin suosiolla punaisen odottamaan ostajaansa.
Kehyksestä puuttui pieni palanen, mutta Robinin biisin sanoja mukaillen: " puuttuva palanen, se on mun näköinen". Meillä kun ei ikinä oo niin turhan tarkkaa.  Sopivaa nauhaa ympärille (ja sinne peittyi kolokin), kuumaliimaa väliin ja varmistus parilla pienellä ruuvilla (joille oli paikatkin kehyksessä valmiina).
Ja nyt mulla on sit köyhän naisen versio, eli oisko tää vaikka sit Strip-peili. Tästä voi aamuisin ohi kulkiessaan tarkistaa kivasti hiusten pörröisyyden, töyhtöjen sojotussuunnan ja silmäpussien tummuusasteen.
Mun matematiikalla mä säästin tässä 155€, eli voin tällä summalla sit shoppailla jotain muuta kivaa. Matematiikka on ihan kivaa, kun sen osaa vaan soveltaa itselleen mieluisasti.


Kuvat lainattu: http://www.finnishdesignshop.fi
4 kommenttia :

 1. On se kova. Sä alat olla tuunailun kuningatar ja valtiatar. Mä jään jo kakkossijalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä kuule mahdut ihan varmasti mun kaa sille samalle palkintopallille <3

   Poista
 2. Wau mikä tuunaus! Ja säästyi pitkä penni. Mä en ole noissa kovin hyvä :( Tai no sain mä sentään tämän pienen peilikaappijutun aikaiseksi :)

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/2013/07/peilikaapin-muodonmuutos.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   No mut toi peilikaappihan oli oikeesti upea muutos. Ja loistava idea.

   Poista