.

maanantai 1. heinäkuuta 2013

HeräteostosTulipa sitten ostettua puolivahingossa Fb-kirpparilta pöytä. Enkä mä ees osaa vielä sanoa, mitä mieltä mä siitä oon.
Mutta kun hinta ja malli miellytti, niin hain sen meille. Tää on yhden edesmenneen vaateliikkeen vanha esittelypöytä ja näitä ois ollut myynnissä useampikin, mutta kun ei meille enempää mahdu, niin kotiutin vaan yhden.
Tässä pöydässä arvelluttaa melko moni juttu. Onks tää meille liian suuri? Liian matala? Väärän värinen? Ja miten toi lasi käytännössä meillä toimii/kestää? Mulla ei oo ollut 10 vuoteen lasipöytää, enkä uskonut sellaista enää hankkivani. Tässähän lasi on täysin irti, eli ajattelin, et teen sit levystä uuden kannen tohon tilalle, ellei se lasi sittenkään oo meidän juttu.
Pöydällä on mittaa 80x80cm ja korkeutta vain 38cm. Tosin noilla säädettävillä jalkatapeilla saa halutessaan reilun sentin lisäkorkeutta. Täytyy nyt kyllä vähän totutella tähän ja miettiä, tuleeko tästä hitti vai huti.
Omalle paikalleen tää ei oo vieläkään päässyt, kun on ollut kaikenlaista muuta hommaa. Ehkäpä huomenna. Tai ainakin tällä viikolla. Se on sit ihan asia erikseen, tuliko jäädäkseen vai mihin tää lopulta joutuu :)4 kommenttia :

 1. No hitti, hieno on! Tuonnehan voi laittaa vaik sisälle jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin, etten korkeelta tipu kuitenkaan, kun hintaa oli 20€. Tää kyl vaatii vähä kypsyttelyä vielä :)

   Poista
 2. Hieno pöytä! hieno löyty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös tykkään ite pöydästä, mut en vaan osaa vielä ajatella, sopiiko se meille :) Se on niin huiman erilainen kuin mikään mun aiemmista Ikea-kokeiluista :D

   Poista