.

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Ripaus pinkkiä, hyppysellinen oranssia ja laatikollinen punaistaJoskus ne tehostevärit vaan tupsahtavat sisustukseen ihan vahingossa. Tänään mulle kävi näin Indiskan pikaisella ale-pyrähdyksellä.
Indiska ei oo mulle hirveen säännöllinen ostospaikka. Useimmat jutut on liian kaukana mun sisustus- ja pukeutumistyylistä. Poikkesin kuitenkin joku aika sitten katsastamassa ale-valikoimat ja yks terassimatto jäi kummittelemaan takaraivoon (mun päässä on paljon tyhjää tilaa tällaisille pakkomielteille).
En ostanut mattoa ekalla käynnillä, koska se on jopa muovimatoksi todella kevyt. Mietin, et tuuli veis tän joka päivä ja saisin sit keräillä sitä naapurin pensaista. Mut sit ajattelin, et kyllähän niiden mattojen päälle voi jotain sijoittaa niinku painoks. Luulis, että yks lepakkotuolli ja tarjoiluvaunu pitävät matot paikoillaan, vaikka olisivatkin itämaistyyppisiä lentäviä versioita.
Nyt sit terassin värimaailmaan ilmestyi näiden myötä pinkkiä ja oranssia. Mitä mä nyt tolle keltaiselle laatikolle teen :)
Onneks kaappien kätköistä löytyy jotain juttuja näissä uusissakin väreissä. Tänään ei keleistä johtuen huvittanut alkaa terassia stailaamaan, mut onneks puuhaa oli illaksi kuitenkin.
Lapsityövoima rules ;) Meikäläsellä on näköjään vähän nopeet kädet (kuvasta päätellen) :D
Kivaa loppuiltaa!
6 kommenttia :

 1. Äkkiähän keltaisesta tulee jonkun muun värinen ;) Maalia pintaan! Matot on kyllä kivat, mukavan pirteät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten maalaisin heti, mut villi veikkaus on, et tossa on noin 10 kerrosta jo maalia pinnassa :) Eiköhän sille joku paikka löydy jostain.
   Matot oli niin edulliset, et piti kotiuttaa. En vaan osaa vielä päättää, mihin kohtaan terassia ne sijoittaisin.

   Poista
 2. Mahtilöydöt. Mulla on iksun matto terdellä ja on kanssa kevyttä mallia. Onneks eurolavapeti pitää sen paikallansa :) En ole muuten Indiskassa käynyt vuosiin!
  Frouva on taas kauniina. Ja muuten on magiat kaakelit teillä köökissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Indiska on jännä kauppa, kun välillä siellä ei tuu poikettua vuosiin, vaikka ohi kävelee jatkuvasti.

   Neiti on ihan työpäivän ja pikaisen takaisinpyrähdyksen jäljiltä. Olin jo ehtiny kotiin, kun soitettiin perään, et mua odotetaan töissä -olin unohtanu täysin :D
   Kaakelit valkkasin aikoinaan lennosta, kun kävelin ko. osaston läpi laminaattiostoksille. Vielä en oo kyllästynyt.

   Poista
  2. Ups. Ei naitu neiti siis. Pelkkä neiti. Oho.

   Poista
  3. Ei haittaa :D Se on nykyään niin työlästä se naimisiinmeno. On täs ollu kaikkee muuta hommaa, nii ei oo ehtiny :D

   Poista