.

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Kaksin aina kaunihimpiKun mä johonkin asiaan tai esineeseen tykästyn, niin se yleensä pysyy matkassa pitkään. Melko usein käy myös niin, et päätän hankkia toisenkin samanlaisen. Tää ehkä vähän selitää sitä, miksi meillä on 2 Tuplista, 2 Blockia, 2 Componibiliä, jne.

Lisäksi oon miettinyt hankkivani tässä lähiaikoina toisen Steltonin (pienemmän) ja toisen Stringin.

Oon jo aiemmin monesti kertonut kärkkyväni haavelistan ostoksia ensisijaisesti käytettyinä, jotta voin sit samalla rahalla toteuttaa useamman haaveen.

Erilaiset kirpparit, netin myyntipalstat jne. ovat kyllä olleet tässä suurena apuna. Viime viikolla sähköpostiin tupsahti ilmoitus Huuto.net-vahdilta. Edullinen Stockholm Rand oli laitettu myyntiin "osta heti"-hinnalla. Ja minähän ostin.
Köyhdyin satasen, mutta se on silti useita kymppejä halvempi kuin uusi. Lisäksi tää tuli meille toisen samanlaisen viereen, joten on vaan plussaa, et matto on vähän käytetty, kuten meidänkin. Uusi ois varmaankin ollut aavistuksen eri paria meidän vanhemman maton kanssa.
Ai että, kun mä tykkään, et sain ison maton olohuoneeseen. Mua on aina ärsyttänyt, kun matto ei oo yltänyt sohvan alle, vaan sohvan ja maton väliin on ollut pakko jättää pieni kaistale lattiaa näkyville. Nyt saan maton kunnolla sohvan alle ja yltämään kuitenkin tv-tasoon saakka.
Oon jo aiemmin todennut, että 2 pienempää mattoa ovat käytännöllisempiä kuin yks järjettömän suuri. Meillä on nimittäin vaihtomattoina olohuoneeseen 2 samanlaista vaaleaa nukkamattoa, jotka saan erikseen kannettua ihan hyvin ulos telineelle, mut yhtä jättimäistä mattoa ois turha yrittää sinne yksin viritellä.
Jotenkin tila näyttää nyt myös paljon suuremmalta, kun lattiapinta on yhtenäinen. Mua ei haittaa, vaikka Stockholm Rand ois jo vähä läst siisön. Mä tykkään edelleen ja se on pääasia.Eikä mun mielestä pahasti erotu ees toi mattojen reunakohta. Vähän jännitti, et onko nää kuinka erikokoisia keskenään, mut eivät onneks olleet. Sit mä olisinkin ollut liemessä.
Mitäs tykkäätte? Hitti vai huti?10 kommenttia :

 1. Tykkään!<3 tosi kiva olkkari :)
  Tuo matto on tosi kiva, mitä sitten onko in vai out, pääasia et ite tykkää!
  Blockista oon haaveillu kans jo vuosia, välillä se ei tosin ois mitenkään sopinu meille mut nyt se vois sopiakkin olkkariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Block on kyllä ihana ja sopii moneen paikkaan ja erilaisiin ympäristöihin. Ainakin meidän Vepsäläisellä oli viimeks Blockit 99€, kun niissä vaihtuu joku osa. Vähällä oli, etten ostanut kolmatta :D

   Poista
 2. Niin allekirjoitan tämän, kaksi vaan kaikkea josta oikein tykkää.;) Teillä on todella veikeä olohuone, tykkään tosta mustavalkoisesta tyylistä, se on todella särmikäs ja rohkea. Ei noin rohkeaa sisustusta suomalaisten kodeissa usein näe, aivan ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä en oo jotenkin ikinä ajatellut, et meidän sisustus ois rohkea :) Olohuoneessa tiivistyy varmasti parhaiten mun sisustustyyli.

   Poista
 3. OI oi, kyllä kaksi todellakin on kaunihimpi. Meillä on vitsi niin samikset noi olkkarit, mulla vaan raidat on kolmiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä. Mua aina pistää hymyilyttämään, kun bongailen samoja asioita meidän kodeista. Se on jotenkin outoa, mut samalla hauskaa :)

   Poista
 4. Kivoja juttuja, mutta oisko tuota raitaa ja kuosia jo liikaa? Vähän meinaa silmissä vilistä. Tyynyjä ehkä vähemmäksi, ja seinillä/hyllyillä olevia juttuja vähemmäksi samoin, niin on vähän selkeämpää ja levollisempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Verhot ovat menossa luultavasti vaihtoon lähiaikoina, kunhan löydän mieleiset. Suunnitelmissa jotain yksiväristä.
   Kuvissa kuosit korostuvat, koska kuvia otettu joka suunnasta. Käytännössähän vain osa on "näköpiirissä" samaan aikaan, joten mun silmissä ei vielä vilise :)

   Poista
 5. Nonni, just mä kävin tänään hobbarin sivuilla katsomassa meille toista mattoa olkkariin, joka siis tulee olemaan isompi kuin nykyinen!! :) Eli samaa etsin minkä sinä jo toteutit--> toinen samanlainen matto!!

  Ihanan raitaisaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isot matot on ihania (ja matot ylipäätään). Sinänsä se on outoa, koska mä inhoan niiden pesua, tuuletusta, imurointia ja paikoilleen laittamista :D Mut matoista mä tykkään :)

   Poista