.

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Black and WhiteVoiko niitä tyynyjä muka joskus olla liikaa? Meillä on valitettu jo vuosia, et se sohvalla lojuva röykkiö vois olla pienempikin. Mut sit kuitenkin jokainen haalii siitä pari tyynyä itselleen ja vääntäytyy hyvään asentoon. Eikä niitä tyynyjä siinä vaiheessa oo ikinä yhtään liikaa.


Mä olisin ostanut pelkän päällisen, jos se ois ollut myynnissä. Mutta kun ne myi mulle kokonaisen tyynyn puoleen hintaan, niin pakko mun oli se ostaa. En kuitenkaan ostanut kahta, vaikka meinasin.

Otin siis tietoisen riskin ja kiikutin tyynyn kotiin. Mietin jo valmiiksi, et siirrän sit jonkun tyynyistä terassille, ellei sen kotiutumiseen suhtauduta niin lämpimästi kuin haluaisin :)
Lisäks meidän terassille muuttaa ensimmäinen muovimatto. Tää on Askosta ja oon tätä käynyt katsomassa jo aiemmin. Nyt äiti sit haki mulle yhden ja jos se sopii käyttötarkoitukseensa, vois hakea ehkä vielä toisenkin.

Tuli myös tehtyä heräteostos Fb-kirpparilta. Uus sohvapöytä odottaa auton kyydissä ja ehkä ehdin jo huomenna kokeilemaan sitä paikoilleen. Ollaan oltu koko viikonloppu poissa kotoa; muuttohommissa ja sukuloimassa, joten tänään jää sisustushommat vielä tekemättä.

Kuvat lainattu: www.hemtex.fi ja www.asko.fi


4 kommenttia :

 1. Ei, tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa - sitä paitsi, jos halvalla saa, on pakko ostaa;) - sehän on vain säästöä!
  Sekä tyyny että matto ovat vielä kauniitakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan samaa mieltä. Sekä tyynyjen määrästä että säästämisestä :)

   Poista
 2. Eli ostit maton! Mä olen ollut ihan tyytyväinen ( mun pitikin raportoida sulle yksi päivä ) , mutta ei nyt varmaa pappalinalle vedä vertoja, mutta hintaansa nähden ihan passeli!

  Ihanaa iltaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Tai siis äiti osti :)
   En malttanut terassimattoon paljoa sijoittaa. Haasteellista kyllä löytää kohtuuhintainen muovimatto ilman kaikkia sateenkaaren värejä :)

   Kivaa torstaita.

   Poista