.

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Unessa ilta-auringossaJoskus haaveet toteutuu ja suunnitelmat muuttuu. Pitkäaikainen haave Unessa-verhoista toteutui lopultakin, mutta ei ihan just niin, kuin olin alunperin ajatellut. Hehkutin kangaslöytöjäni blogissakin jokin aika sitten, mutta verhoiksi näissä oli vielä pari "muttaa" matkassa. 


Molemmat kankaat olivat meille verhoiksi liian lyhyitä. Nää olivat myös keskenään eri pituisia ja kuviotkin osuivat aivan eri kohdille. Ensin ajattelin yrittää "leikkaa ja ompele"-systeemillä saada pidempäänkin verhoon kokonaisen pandan, mutta lopulta en uskaltanutkaan. Alkoi hirvittää, että se sauma pilaa koko kankaan. Niinpä vaihdoin lennosta suunnitelmaa.


Toisesta verhosta avasin ylä- ja alakäänteet ja ompelin uusiksi. Sen jälkeen mittaa jäi muutama sentti liikaakin. Toinen verho oli melkein 40cm liian lyhyt ja meinasinkin ensin jättää sen kaappiin odottamaan käyttöä, kunnes tajusin, että eihän se alareuna tuolta sohvan käsinojan takaa edes mihinkään näy. 
Aluksi ajattelin, että mua häiritsee ihan älyttömästi se, ettei noita kuvioita oo verhoissa kohdistettu, mutta eipä ainakaan vielä ota silmään yhtään. Tää kämppä kun on sen mallinen, ettei molempia verhoja saa katsekenttäänsä, ellei seiso eteisessä tai keittiössä ja yritä vartavasten tuijotella kohti peräseinää. 

Särkeekö teidän sisustussilmää eripariset verhot? Mä muuten pidätän vielä oikeuden vaihtaa mielipidettäni. Nää on nimittäin roikkuneet ikkunassa tasan 40 minuuttia. Pakko oli vaan päästä heti räpsimään kuvia tänne, vaikkei toi ilta-aurinkoa kohti kuvaaminen varsinaisesti oo mun vahvuuksia. 

Nyt otan hyvän asennon sohvalla. Lempparisarjani "Remontilla rahoiksi" nimittäin huipentuu klo 19-21, kun kämpät myydään huutokaupalla. Kivaa loppuiltaa!


14 kommenttia :

 1. Siis meil on toi sama pikkujakkara :))) Maalasin sen vaa valkoiseksi!! Hassua.

  Kivaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ees tiedä ton alkuperää. Siipan varastosta löytynyt joskus. Aika hauskaa :)
   Kivaa alkanutta viikkoa.

   Poista
 2. Verhot ovat hienot...ei lainkaan haittaa, että kuvia ei ole kohdallaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä oon noista vieläkin niin fiiliksissä, ettei muakaan (ainakaan vielä) häiritse :)

   Poista
 3. Kauniit ovat juuri noin - ei haittaa eriparisuus ollenkaan: eivät ne asiat unessakaan aina niin tasapainossa ole;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi on kyllä totta. Mä näin viime yönä unta, että mulle oli kasvanut molempiin jalkoihin 2 ylimääräistä varvasta ja yritin saada jonkun leikkaamaan ne pois ennen viikonlopun korkkarimenoja :D Oli kyllä tasapainoisesti jakaantunut ne lisävarpaat :)

   Poista
 4. Kauniit verhot ovat, minun mielestäni tälläisessä kuvioinnissa ei haittaa ettei kuvat ole kohdistettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näissä on kyllä just täysin eri kohdilla kuviot. Ehkä häiritsisi enemmän, jos olisivat "melkein kohdakkain". On ollut niin pitkäaikainen haave, että nyt ei parane nirsoilla :)

   Poista
 5. Noi väritkin sopii niin tuossa pöydällä oleviin astioihin.....mitkä ne nyt olikaan nimeltään :) Tosi hyvät tuli! t:ah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hayn Kaleidoja ovat nuo pöydällä. Värikkäät sohvatyynyt saivat lähteä, ettei nyt ihan liian värikkääksi mene :)

   Poista
 6. Tosi nättiä!
  Iloista viikkoa sulle :D

  VastaaPoista
 7. Ihana sisustus! Jos joskus luovut verhoistasi niin täällä olis ostaja!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita verhoja piti kyllä itsekin metsästää pitkään. Tän kuosin voisi mielellään palauttaa tuotantoon.
   Kyllä muuten pisti hymyilyttämään tämänkin postauksen kuvat. Reilussa parissa vuodessa on ehtinyt sisustuksessa tapahtua melko paljon :D

   Poista