.

keskiviikko 13. elokuuta 2014

TuplaonneaMulle käy yllättävän usein tää sama juttu. Ensin metsästän jotain juttua kuukausia (tai jopa vuosia). Sitten esiin tupsahtaa kauan kaipailemani esine tai asia. Ja heti perään toinen. Näin on käynyt aikoinaan Muuramen modulien kanssa. Ja Aarnion Origojen. Ja puu-ukkojen. Ja monien muidenkin kanssa. Nyt tuplaonnea tarjoiltiin fb-kirpparilla, jossa olen metsästänyt Unessa-kangasta piiiiitkään tuloksetta.


Ensin tarjottiin yhtä ja alettiin hieromaan kauppaa. Samalla myyntiin putkahti toinen, jonka ostin. Ja lopulta tein kaupat vielä tuosta ensimmäisestäkin. Siis samana päivänä.


Tätä kangastahan ei oo myyty uutena missään enää aikoihin, joten oon ihan tärinässä, kun lopulta sain tätä käsiini.  


Kankaat oli eri pituisia. Toisessa lempparini, panda, on kokonainen, toisessa näkyy kaksi osittaista. Onneksi tuo pala-panda on yli raportin mittainen. Ajattelin reteesti koittaa saksia kankaan ja liittää kahdesta palasta kokonaisen pandan. Sauma jää väkisin näkyviin, mutta kokeilen silti. Kankaat on tällaisenaan meille verhoiksi liian lyhyet, mutta rumissa verholaudoissa on se hyvä puoli, että niiden suojissa voi huomaamattomasti jatkaa verhoa 20cm. 

Tällä hetkellä mäkin haluaisin kaikista mieluiten olla unessa. Heräsin klo 4.00 ja kävin pyörähtämässä isolla kirkolla. Nyt vähän väsyttää... Kivaa loppuiltaa. Mä taidan painua petiin.2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Niin on. Tässä on juuri sopivasti väriä mustavalkoisen lisäksi. Nyt pitäis vaan kerätä ompeluinspiraatiota. Mä myös inhoan verhojen silitystä ja ripustamista :)

      Poista