.

perjantai 1. elokuuta 2014

Se hullu hyllyJotkut teistä saattavat muistaa tän kesäkuisen ihan älyttömän hyllyostokseni, jonka esittelin myös täällä. Siitä saakka tuo ostos on nököttänyt komeron uumenissa odottamassa kohtaloaan aina eiliseen saakka. 


Päätin kokeilla hioa pintaa ja maalata hyllyt, koska tollaisenaan sitä en ois mihinkään kelpuuttanut. Odotukset ei kyllä olleet kovin korkealla, kun pinta ei kestänyt kuin pienen karhennuksen. Vetäisin kuitenkin pintaan 3 kerrosta huonekalumaalia. Ihan täysin peittävää pintaa sillä ei aikaiseksi saanut, mutta enempääkään ei voinut telata. Ei ois nimittäin enää mahtuneet hyllyt paikoilleen.

Tänään sitten päätin ruuvata makkarin Lack-hyllyt alas ja laittaa uuden hyllyn tilalle. Vähän meinas kädet loppua kesken, kun yritin pidellä kannaketta, porakonetta, hyllylevyä ja vatupassia yhtä aikaa. Piti nimittäin saada hyllylevyt osumaan Lack-hyllyjen kiinnitysreikien kohdalle, koska seinän maalausoperaatio ei just nyt huvittanut.

Tässä se nyt sitten on.Iskin hyllyyn aika lailla samat tavarat kuin aiemminkin sen enempää miettimättä. Festivot eivät tosin tähän enää sopineet ja päätyivät taas säilöttäväksi laatikoihin.Mä en itse oo enää ollenkaan varma siitä, oliko toi hyllyostos yks mun hulluimpia hankintoja. Mun mielestä siitä tuli aika kiva (ainakin kun vertaa siihen, miltä se ennen näytti). Mitäs te tykkäätte?


12 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Enää ei kaduta, että tuli tuokin ostettua :)

   Poista
 2. Jeps kävin vertailemassa ;) Parempi on kuin ennen! Hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Aika pienellä vaivalla muuttui todella paljon. Oli kyllä siinä mielessä riskiostos, etten silloin tiennyt, pystyykö pintaa ylipäätään maalaamaan. Onneksi onnistui melko hyvin.

   Poista
 3. Vau, siitähän tuli upea! Sopii hyvin tuon valaisimen pariksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.Mä tykkään siitä nyt myös paljon enemmän. Meinasin ensin maalata myös kannakkeet valkoisiksi, mutta taitaa toi alkuperäinen musta olla kuitenkin parempi.

   Poista
 4. Oi siitähän tuli tosi hieno! Ilman muuta tykätään :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos. Maalaamalla saa kyllä joskus älyttömän ison muutoksen aikaan.
   Aurinkoista lauantaita :)

   Poista
 6. Hei onko tuo kuvassa näkyvä kattolamppu joku diy- juttu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Ostin joskus Hemtexin alesta kehikon parilla eurolla. Sitten sahailin lovet maalattuihin puuhelmiin ja hivutin paikoilleen. Vähän epäsiistit jäi niistä loveamiskohdista, mutten keksinyt parempaakaan tapaa toteutukseen.

   Poista