.

tiistai 19. elokuuta 2014

Blogikirppistelyä ja muuta löpinääTäällä on ollut vähän turhankin kiireinen päivä. Mä oon nimittäin ollut viime viikot jotenkin niin pihalla, että vaikka tiesin olevani tälläkin viikolla pari päivää reissussa, niin en sitten ajatellut, että lauantain blogikirppiskamat pitäisi käytännössä olla valmiina jo tänään. Ilta on siis koluttu kaappeja ja vielä on kaikki hinnoittelematta ja matkalaukkukin pakkaamatta, vaikka kello herättää taas neljältä.Mutta tulevana lauantaina siis blogkirppistellään ekaa kertaa Vaasassa. Tervetuloa kahvila-Ylikivaan tekemään löytöjä. Mäkin oon siellä; tulkaa tekin!


Täällä on taas jatkettu sohvanmetsästystä, vaikka uhkasin jo jättää koko aiheen hetkeksi hautumaan. Nyt kuitenkin löysin hintavan, mutta aivan ihanan Adean Band-sohvan, jota jo Facebookin puolellakin hehkutin. Mielellään kuulisin mielipiteitä ja kokemuksia. Kannattaako maksaa melko kova hinta, vai ajaako jokin edullisempi vaihtoehto saman asian. Mielellään otan myös vastaan vinkkejä, jos tiedät samantyylisen sohvan joltain muulta valmistajalta. Lempparivaihtoehtoani voit kurkkia täältä


Blogi hiljenee pariksi päiväks (ainakin). Toivottavasti palataan perjantaina. On nimittäin ihan siinä ja siinä, ehdinkö torstai-iltana varaamalleni lennolle. Pitäkää peukkuja :)2 kommenttia :

 1. Täällä kans hirvee kiire ja saas nähdä miten tämä arki muokkautuu! Tänään alkoi eka koulukurssikin meikäläisellä...#lisäätuntejavuorokauteenplease

  ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi lisätunnit ois ihania. Onneksi tää älytön kiire aina muutaman viikon välein hetkeksi helpottaa. Sitä odotellessa :)

   Poista