.

tiistai 26. elokuuta 2014

Kiertämällä kivempiJotkut ehkä muistavat, kun taannoin tuskailin makuuhuoneen valkoisten seinien kanssa. Siis onhan ne kivat, mutta liian tyhjät mun makuun. Silloin viritin sängyn jalkopäässä olevalle seinälle Granitin vaijerin suoraan oven yläreunan tasolle. Ei se sit kuitenkaan toiminut. Siitä tuli turhan pahasti "pyykkinarufiilis". 


Tänään sitten nakuttelin sen tollaseen hämärästi nelosta muistuttavaan kuvioon ja ripustin väliaikaisesti myös komeron perältä kaivetun diy-taulun vaijerin seuraksi. Tohon täytyy kyllä keksiä joku uus printti ja myös kehysten kellastuneet teipit vois vaihtaa uusiin.


Pujotin taas nauloihin pienet puuhelmet, koska ne näyttää mun mielestä pelkkiä nauloja kivemmilta.     

Osaako muuten joku kertoa, miksi kuvat menee nykyään näin rakeisiksi bloggerissa ja onko asialle jotain tehtävissä? Ärsyttää tosi paljon, kun meikäläisen kuvien laatu on muutenkin korkeintaan keskinkertaista-bloggerissa ne muuttuu vieläkin suttuisemmiksi. Tästäkin postauksesta jouduin poistamaan yhden kuvan, kun en edes itse kestänyt katsoa niin kamalaa kuvanlaatua.

Mitäs teille kuuluu? Sataako siellä? Mä en enää edes muista, koska ois viimeksi ollut kokonainen päivä ilman sadetta. Alkaa jo vähän masentaa, kun koko ajan on niin harmaata, kosteaa ja viileää. Ei sen syksyn ois tarvinnut ihan vielä alkaa.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti