.

perjantai 8. elokuuta 2014

Eläimiä ja estetiikkaaVietettiin eilen kivaa kesäpäivää Ylistaron Wanhalla Markilla. Mä en ollut käynyt tuolla koskaan aiemmin, vaikka melkein ohi ajelen pari kertaa kuukaudessa. Nyt tuli paikattua tämäkin aukko sivstyksessä. Tää paikka on kivan erilainen, koska se palvelee eläinten vanhainkotina ja monet eläimistä vaeltelevat pihapiirissä vapaana. Siellä on kaupunkilaislapsi ihmeissään, kun kukko nappaa jätskitötterön kädestä (näin kävi eilenkin). 


Tällä kertaa vapaana vaeltelivat kaikki nämä kuvien kaverit. Lisäksi ainakin kukkoja, kalkkunoita, kanoja ja ankkoja. Myös häkeissä ja aitauksissa olevia eläimiä pystyy koskemaan.
Ettei menisi ihan blogin aihepiiristä sivuun, niin tuolla on myös aivan ihana lahjatavaramyymälä, josta en tietenkään pystynyt poistumaan tyhjin käsin.

Oli siellä paljon muutakin, mutta nää herkullisen väriset ja kauniit pullot vaan jotenkin veti kameraa puoleensa. Voi kun pystyisin laittamaan tuoksuja tähän postaukseen.


Meille mukaan lähti tervainen suihkusaippua sekä muutama vastustamattoman hyväntuoksuinen palasaippua. En oo varsinaisesti palasaippuoiden käyttäjä, mutta tuo merivesisaippua tuoksui niin täydellisesti etelän sinivihreältä mereltä, ettei sitä vaan voinut vastustaa. Oli pakko ostaa heti kaks. Tätä voi sitten nuuhkia, kun ulkona paukkuu pakkanen tai loska lentää. 


Täällä vietetään viimeistä kesälomapäivää ja maanantaina on tyttärelläkin edessä arki. Vielä en suostu myöntämään, että kesä olisi päättymässä.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti