.

maanantai 25. elokuuta 2014

Kokeillaan nyt tätäkinKun omat nurkat kyllästyttää, eikä aina halua ostaa uutta, on välillä kokeiltava ihan pieniä muutoksia. Tällä kertaa päätin kokeilla päiväpeiton kääntämistä poikittain. 


Meidän päiväpeitto on itse asiassa 2-puoleinen, mutta toisen puolen ruskea Kaivo-kuosi ei oo tainnut olla käytössä vielä koskaan.


Kokeilin myös laittaa toisen olohuoneesta vapautuneen raitaverhon tänne. En vielä tiedä, tuleeko toi tänne jäämään, mutta ainakin tän kuvan perusteella kolmas verho on hyvä ratkaisu. Peittyy parvekkeen ovi ja tuuletusikkuna paljon helpommin, kuin aiemmin.


Seuraavaksi kokeilen vaihtaa koristetyynynpäälliset. Vaikka rehellisesti voin tunnustaa, että meillä sänkyä ei tosiaan joka päivä pedata. Tuohan ne eriväriset tyynynpäälliset vaihtelua tuolla huoneen nurkassa pinottunakin.

Tähän väliin muuten mielipidekysymys: Saisin kuvat laitettua vielä isommiksi, mutta mua itseä häiritsee, ettei oman läppärini näytölle mahdu sitten koko kuva kerralla. Miten te toivoisitte niiden jatkossa olevan; niin suuria kuin mahdollista, vai pidetäänkö tässä koossa?
Tän postauksen kuvat jääköön tähän kokoon. Menivät sen verran rakeisiksi, kun yritin taas säätää näitä suorassa ilta-auringossa napsittuja otoksiani vähän kelvollisemmiksi.


4 kommenttia :

 1. Tämä koko on miusta sopiva. .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Oon viime aikoina arponut kuvakokojen kanssa, kun isompi on yleensä parempi, mutta itse tykkään, että kuva mahtuu kerralla näytölle.

   Poista
 2. Hih, ei meilläkään joka pvä pedata ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on yläkerta muutenkin aina vähän rempallaan, kun ei siellä pahemmin aikaa vietetä. Petaaminen on mun aamutoimista vähiten tärkeä ;)

   Poista