.

tiistai 12. elokuuta 2014

Avautumista ja askarteluaSilloin pari viikkoa sitten löysin kirpparilta Fimo-pakkauksia ja muovailin kaiken ollessani ihan yksin kotona. No onhan se sitten jälkikasvua harmittanut, ettei hän päässyt muovailemaan. Tänään päätin hakea lisää massaa ihan Sinooperista, mutta olipas pettymys se reissu. Voisko joku ihana ihminen perustaa kunnollisen askartelutarvikeliikkeen Vaasaan??


Näissä seuraavissa kuvissa on nimittäin liikkeen koko valikoima; tasan kolme väriä. Mun piti myös ostaa hopeisia korviskoukkuja - ei ollut niitäkään. Piti myös ostaa ne posliinitussit (en mä niiden oikeaa nimeä tiedä, mutta sellaiset, joilla voi piirtää astioihin) - mutta nekin oli loppu. Aargh!!


Kävin myös pari kuukautta sitten etsimässä trikookudetta. Silloin oli yks rulla mintunvihreää. Tänään valikoima oli täysin sama. Ja toi on siis koko kylän ainoa askarteluliike. En kestä.


Mutta joo.. Muovailtiin ne kolme pakettia sitten helmiksi ja muiksi jutuiksi. Tytär halusi tehdä näistä koruja lahjoiksi, joten nyt on materiaalia ainakin muutamaan.


Ja hiiri päätyy varmaan ihan koristeeksi omaan kotiin. Aika symppis <3

Mua jotenkin ärsytti suunnattomasti myös se, että usean hyllyn reunassa luki, että "pahoittelemme tavarantoimittajamme toimitusongelmia". Jos ne toimitusongelmat on sitä luokkaa, että hyllyt on melkein tyhjiä kuukausitolkulla, niin mä suosittelisin vaihtamaan sitä toimittajaa. Oikeesti aloin kyllä epäillä, että kyseessä on tekosyy. Dc-fix on nimittäin ollut toimittajan ongelmien takia loppuumyyty viime syksystä.

Ihanaa, kun sai avautua tästä mun maailmaa ravisuttaneesta suuresta ongelmasta. Toivottavasti teilläkään ei oo mitään tän suurempia murheita. Kivaa loppuiltaa!


8 kommenttia :

 1. Oot niin oikeessa. Ennen oli hyvä liike, jonka nimeä en juuri muista, haanpäätä vastapäätä, mutta sekin lopetti. Joskus toivottiin sinooperia Vaasaan mutta nyt kun se on ei siitä oo mitään hyötyä, kaikki on aina loppu tai ei löydy valikoimasta. siks me käydään askartelutarvike shoppailuja tekemässä seinäjoella. Keväällä yks sinooperin myyjä sanoi jostakin mistä kysyin että ei ole kuin ne mitä on hyllyssä eikä välttämättä tule lisää kun on niin tiukka budjetti tilausten tekemiseen niin ei voi kaikkea tilata. Eli sinooperilla olisi rahallisia ongelmia eikä mitään toimitusongelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah niru naruhan se oli se nimi.

   Poista
  2. Niru Naru oli kyllä paaaaljon parempi. Mua nykyään niin ärsyttää, kun menee jotain tiettyä juttua haemaan ja pääsääntöisesti joutuu aina poistumaan tyhjin käsin. Ja kun muita vaihtoehtoja ei täällä oikein oo. Seinäjoella tosiaan on onneksi loistavat valikoimat, mutta sinne ei aina pääse just silloin, kun inspiraatio iskee.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mua vähän jännitti, miten sille käy uunissa, kun häntään on kuulemma piilotettu hammastikku :D

   Poista
 3. Voisin kuvitella et moni muukin turhautuu tuossa tilanteessa. Ehkä laitat mulle listaa niin käyn ostoksilla sun puolesta ja postitan ;)

  Meillä olis ollut aivan sama reaktio lapsilla, jos olisin yksin askarellut :) tuo siili on kyllä suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos tarjouksesta :) On kyllä valikoimat nykyään niin surkeassa jamassa, että ärsyttää ihan huolella. Mulle kun inspiraatio iskee aina niin yllättäen, ettei siinä malta odottaa ostoksille pääsyä naapurikaupunkiin.
   Kyllä nyt tuli muovailtua jo melkein kyllästymiseen asti :)

   Poista