.

maanantai 18. elokuuta 2014

Eläimellistä touhuaVälillä vähän kestää tää projektien viimeistely. Muistatte ehkä, kun kokeilin virkata niitä "eläin-säilyttimiä". Silloin aloitin myös yhden mustan version, joka sitten unohtui melkein koko kesäksi kaappiin. Tytär löysi teelmöksen ja päätin lopulta väsätä sen valmiiksi.


Mustassa versiossa oli kyllä se huono puoli, ettei noi vaaleansiniset kasari-ripset oo ihan niin kivat kuin mustat. Tulipa kokeiltua tämäkin ja kyllä se kelpasi tytön huoneen pöydälle krääsää säilömään.


Meillä kaikki puput, marsut, hamsterit ja muut on nyt ihan pop. Kaikissa paidoissa pitää olla joku eläin ja samalla teemalla pitää jatkaa huoneen sisustuksessakin. Päätettiin sitten askarrella tyhjästä pahvilaatikostakin joku eläin. 


Dc-fixatun pupun viikset on vähän vinossa, mutta hyvin se silti säilöö tehtävä- ja satukirjoja pöydän kulmalla. En oo muuten vieläkään oppinut kuvaamaan vastavaloon. Onkohan sillä jotain tekemistä asian kanssa, etten varsinaisesti ole harjoitellut. Mä oon vaan odotellut, että mun sisäinen valokuvaaja herää ja paljastaa salaiset taitonsa.

Sateiset maanantaiterkut täältä. Sohvanmetsästys ei muuten vieläkään oo tuottanut tulosta. Taidan antaa koko asian hetken vaan olla. Ehkä se täydellinen löhöilypaikka tupsahtaa eteen jossain ihan yllättäen.


4 kommenttia :

 1. On nuo kyllä kivoja ja käteviä - voitavat kaupan huterat muovilootat mennen tullen; niihin meillä ne tyttären monta sataa pikku eläintä säilöttiin - siis muutama kerta vuodessa, muulloin ne olivat lattioilla, pöydillä ja ties missä;)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköisiä :)

  Mulle on nyt syksyn tullen iskenyt luovuus ja parhaillaan menossa monta projektia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas tuntuu, ettei aika riitä mihinkään, kun on taas alkanut kunnolla työkiireet. Lisäksi lapsi päätti alkaa harrastaa ja ekan kerran meillä on arki-iltoinakin aikataulutettuja menoja. Ehkä ens kuussa vähän helpottaa :)

   Poista