.

tiistai 5. elokuuta 2014

Myrskyn jälkeenVaasaan iski eilen melkoinen myrsky. Olin terassilla nauttimassa helteistä kirja kourassa, kun taivas aukesi ja myrskytuuli iski täydellä voimalla. Markiisi jouduttiin veivaamaan pois muutaman minuutin jälkeen ja tänään onkin sitten kuivailtu omaisuutta auringonpaisteessa. Ensimmäisen iskun aikana pöydälle jäänyt vesilasi täyttyi muutamassa minuutissa.


Sateen lisäksi saatiin hetken aikaa rakeitakin. Siinä vaiheessa alkoi jo vähän hirvittää, kun rakeet hakkasivat ikkunoihin ja lasit helisi. Nettiyhteyttä meillä ei oo vieläkään, mutta onneksi kännykästä pystyy jakamaan yhteyden myös läppäriin.


Tänään kuitenkin helteet hellii ja aurinko paistaa. Väkersin aamulla valmiiksi pienen diy-jutun ja tässäpä se nyt tulee. Ensikertalaisen kokeiluja kirpparilöydöistä, joten mikään käsityön taidonnäyte ei kyseessä oo tälläkään kertaa.


Löysin viikonloppuna kirpparilta kolme pakettia cernit-massaa. Koska yhteishinta oli 3€, päätin kokeilla tätäkin. Massa on mulle ihan uus tuttavuus, eikä mulla ollut mitään varsinaista ideaa. Niinpä pyöräytin kaikista jonkinlaisia helmiä.


..ja helmistä pujottelin tänään pari korua.Värit nyt on mitä on, mutta harjoituskappaleilla ei oo niin suurta väliä. Naruihin ompelin vielä lopuksi puiset Hand made-laatat.


Sellaista täällä. Ei ihan alkanut mun viimeinen lomaviikko niillä keleillä, joita toivoin, mut nyt näyttäis säät olevan kohdillaan.

Aurinkoista tiistaita teille myös. Toivottavasti ootte välttyneet myrskyltä tai ainakin niiltä suuremmilta myrskytuhoilta.


2 kommenttia :

 1. Herkullisen näköisiä koruja :)
  Onneksi on vielä säästytty myrskyiltä tänä vuonna. Joka myrskyn jälkeen olen vannonut että nyt kaadetaan isoimmat puut talon lähettyviltä ettei tarvitse niin hirveästi pelätä että ne kaatuu myrskyllä päälle, mutta siinä ne edelleen on :D toivottavasti ei tulekaan myrskyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Täälläkin on melko hyvin myrskyiltä vältytty. Tää saattoi olla kovin myräkkä, jota itse olen ollut todistamassa. Toivottavasti myrsky teidät kiertää.

   Poista