.

lauantai 23. elokuuta 2014

Kiirettä on pitänyt...Takana on mun pisin bloggaustauko, koska on tosiaan ollut kaikenlaista kiirettä sekä isoa väsyä. Päätin koota puhelimiin ja kameraan kertyneet kuvat nyt yhteen postaukseen ja kertoa samalla, mitä kaikkea tässä on tullut viime päivinä puuhailtua. 


Keskiviikkoaamuna täysin epäinhimilliseen aikaan lennähdin Helsinkiin palaveeraamaan, jonka jälkeen kipaisin 10 minuutin pikavisiitin Tigerissa ja suuntasin kohti Länsisatamaa. Seilasin parin tunnin merimatkan Tallinnaan ja törmäsin laivalla ensitöikseni Reetuun (en ottanut kuvaa).Tallinnassa en pahemmin ehtinyt, enkä jaksanut shoppailla. Eikä mun laukkuun ois juuri mitään mahtunutkaan. Niinpä napsin vain Lumialla muutaman (rakeisen ja epätarkan) kuvan Viru-hotellin parvekkeelta.

 
Kotiuduin reissusta myöhään torstai-iltana, mutta perjantai kuluikin töiden lisäksi kirpparikamoja järjestellen. Tänään järjestettiin Vaasan ensimmäinen blogikirppis, joka oli kyllä mun mielestä menestys. Ylikiva tiloihin ei juuri enempää asiakkaita tai myyjiä olisi mahtunutkaan. Ensimmäiset pari tuntia koko tila oli yhtä vellovaa ihmismassaa. 


Kiikutin omalle myyntipaikalleni 6 isoa kassillista tavaraa. Takaisin toin 2. Vaikka myin pääasiassa alle vitosen tavaroita, pääsin silti useamman kympin tuntipalkoille. Ja mikä parasta; meillä on nyt 4 kassillista vähemmän tavaraa. 
Nyt olo on väsynyt, mutta onnellinen. Taidan heittäytyä loppuillaksi sohvalle. Kyllä noi pyykit, pölyt ja leivänmurut täällä huomiseen pysyy. 

Mitäs te ootte viime päivinä puuhailleet?


2 kommenttia :

  1. Kiirettä täälläkin on ollut. Huoh! ihana kiireinen arki!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se jännä, miten kaikki menot aina kasaantuu samoille päiville. Toivottavasti alkaa teilläkin pian kiire helpottaa.

      Poista