.

maanantai 11. elokuuta 2014

Duudsonismeja sisustukseenNykyinen asuinpaikkani Vaasa sijaitsee Pohjanmaalla, mutta meikäläisen juuret on syvällä Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla. Vaikka murre ei oo koskaan muhun tarttunut, täytyy silti myöntää, että Duudsoneiden lausahdukset uppoaa mulle melko hyvin. Niinpä piti sieltä Duudsoneiden Activity Parkin myymälästä ostaa muutama kortti.


Työpisteelle oli ihan pakko laittaa tää melko vaatimaton teksti. Parasta sarkasmia on esitellä tällainen teksti aavistuksen suttuisella kuvalla :)


Jääkaapin oveen sopii luontevasti tää seuraava teksti. Meillä nimittäin on aika usein keskustelun aiheena se, kuka sitä ruokaa ottaa ensin (erityisesti, jos tarjolla on jälkiruokaa tai muuta harvinaista herkkua).


Seuraavaa korttia kokeilin ensin vessan peilin reunaan, mutta päädyin lopulta iskemään sen tyhjyyttään loistavaan kalenteriin vastapäiselle seinälle. Toissaviikon "kesäloma"-tekstit on pois pyyhitty.


Tää viimeinen hakee vielä lopullista paikkaansa, mutta saa nyt toistaiseksi majailla hetken parin muun kortin kanssa. Harmi, ettei nää oikein värimaailmaltaan meille sovi, mutta ainakin tulevat huomatuksi.


Uppoaako nää "Duudsonismit" teille? Mäkin myönnän useimpien tempausten olevan mun mielestä täysin älyvapaita ja osittain aika ällöttäviäkin, mutta toisaalta nostan kuvitteellista hattuani. Onhan ne viime vuosina tehneet tosi paljon positiivisia juttuja. Tekis meille suomalaisille ihan hyvää, jos opittaisiin olemaan joskus vähän vähemmän vaatimattomia ja enemmän ylpeitä itsestämme ja tekemisistämme. 

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!
8 kommenttia :

 1. Itse en ole ikinä innostunut tästä Duudsonit ilmiöstä, mutta koulukiusaamis-kampanjan myötä näen tässä nyt paljon hyvääkin. Kortit sopivat teille hyvin ja ovat ihan hauskoja, huomattavasti kivempia kuin emäntä/isäntä-tuotteet...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä toi uus puisto on myös loistava idea, koska kannustetaan koko perhettä liikkumaan yhdessä. Myös päiväkodin perustaminen saa multa pisteet, kuten tietysti toi mainitsemasi kampanja sekä Duudsonit tuli taloon-sarja kokonaisuutena. Hienoa, että ovat käyttäneet julkisuutta positiivisiin juttuihin. Arvostan.

   Poista
 2. Mahtavia kortteja, toimii! Ja mun mielestä kunnon leviä pohjaalaanen murre on niin hienon kuulloista!
  Kyllä noi Duudsonien viimevuotiset jutut on olleet ihan hyviä, jätkät on sopivasti aikuistuneet mutta säilyttäneet rutkasti sitä pilkettä silmäkulmassa.
  Mukavata viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon sun kanssa täysin samaa mieltä. Mikäs sen hienompaa, kuin tehdä hölmöilyllä hyvää :)
   Ihanaa viikkoa sinne myös!

   Poista
 3. Duudsonit ohjelmaa olen seurannut ja melkein joka kerta saa lopussa pyyhkiä silmäkulmia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu. Meillä tyttö on ihan hullun innostunut siitä ohjelmasta, muttei onneksi haluaisi koskaan kutsua niitä meille :D

   Poista
 4. Hauskoja kortteja. Niiden koulukiusaamiskampanja on tosi hyvä ja toivottavasti myös toimiva! Älyvapaita tempauksia ne tekee, mutta onhan niitä välillä ihan kiva katsella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne aika sekopäitä, mutta hienoa, että ovat ottaneet tollaisia positiivisia juttuja ja tärkeitä asioita esiin myös.

   Poista