.

maanantai 30. syyskuuta 2013

Löytö ja mittava rakennusprojektiTein taas ruokatunnilla heräteostoksen. Halpa-Hallin hyllyjen välissä sompaillessani silmiin osui ihan vahingossa näin hieno jatkojohto. Pakkohan toi oli tytön huoneeseen hankkia.
Hinta tais olla 6,90€, joten en nyt hirveesti törsännyt. Näitä oli lisäksi mustina, valkoisina ja vaaleansinisinä.
Meillähän on varmaan 20 jatkojohtoa ennestäänkin, joten en mä nyt ois tätäkään tarvinnut. Joskus ei vaan voi vastustaa kiusausta. Sisustaja on heikko houkutuksille :)

Mun oli tarkoitus tänään siivota ja ommella ja vaikka mitä. Mut sit me polkaistiinkin käyntiin tällainen isomman luokan rakennusprojekti.
Vähän on vielä kesken. Eläimet makaa raatoina pitkin pihaa ja aitaus on tekemättä.
Varmaan aiheutin jonkinlaiset traumat selittäessäni, miksei leijonat ja lampaat oikeasti voisi olla samassa tilassa. Mietittiin samalla, miksei hevonen syö lihaa ja voisko lammas olla leikisti pässi.
Ei se auta. Pakko lähtee takas raksalle. Pitää kuulemma toi punainen mökkikin vielä pystyttää. Onkohan meillä illalla harjakaiset?6 kommenttia :

 1. Eikä mikä ihana jatkojohto <3 Onneksi on huomenna asiaa Halpahalliin muutenkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyl ihan täysin vahinkolöytö. En ollut etsimässä mitään ees kyseisestä hyllystä. Oli liian söpö ohitettavaksi :)

   Poista
 2. Clas Ohlsonillakin näkyi olevan tosi ihania, hinta vaan oli tuplasti. Niitä näytti olevan musta-valkoisella johdolla.. Ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Mä jo sorruin siihenkin viime viikolla :) http://kotikolmio.blogspot.fi/2013/09/postauspisteella.html

   Poista
 3. Hieno rakennus :) Meillä on kans N ihan innoissaan pikkulegoista..ajattelin jouluksi ostaa kunnon legopaketin bebelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en aio niitä pieniä hankkia, kun niitä on niin inhottava kerätä. Dubloilla mennään. Niiden päälle ei tuu niin helposti astuttuakaan :)

   Poista